Logitech versenykormány Wii konzolhoz

forrás Prim Online, 2008. augusztus 24. 09:08

A Logitech bemutatta a Wii játékkonzolhoz készült új, Logitech Speed Force Wireless vezeték nélküli versenykormányt, mely ezen a népszerű platformon valósághű force-feedback technológiát használó kormánykerék. A Nintendo által is jóváhagyott új kormány lehetőségeit az Electronic Arts hamarosan megjelenő „Need for Speed Undercover” című játéka is ki tudja majd használni, amit a jövőben még sok más force-feedback támogatással kifejlesztett versenyzős Wii játék is követ.

A pillanatok alatt üzembe helyezhető és egyszerűen elcsomagolható Logitech Speed Force kormány olyan, egyetlen alkatrészből álló készülék, ami akár a kanapén ülve, akár egy karosszékben vagy a nappali szőnyegén heverve is kényelmesen használható. A beépített gáz- és fékkarok jól elérhető helyen, közvetlenül a kormány mellett vannak. A kinyitható támasztékot beállítva még asztalra sincs szükség a kényelmes játékhoz, a Wii konzoltól megszokott vezérlőgombokkal pedig gyerekjáték a navigáció.

A Logitech Speed Force Wireless kábelek nélkül csatlakozik a konzolhoz, így segít elkerülni a gubancokat. A Logitech 2,4 Ghz-es rádiójeles adatátviteli megoldása a géptől akár 9 méteres távolságból is késedelem nélkül továbbítja mozdulatainkat a konzol felé. Elég csak bedugni az USB vevőegységet a Wii oldalába, áram alá helyezni a kormányt, betölteni a Need for Speedet, kényelmesre állítani a támasztékot, és már kezdődhet is a verseny! Nem kell hozzá semmit sehová felrögzíteni vagy összeszerelni. Amikor a játék végeztével el kell csomagolnunk, az USB vevőegység kényelmesen elfér a kormány alján erre a célra kialakított rekeszben.

A Logitech Speed Force Wireless vezeték nélküli kormánykerék megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is novemberre várható. Ajánlott fogyasztói ára Európában €79.99 lesz.

Kulcsszavak: Logitech játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09