XAPT a Microsoft Dynamics-világ elitjében

forrás Prim Online, 2008. augusztus 26. 14:45

Az XAPT Hungary Kft. ismét meghívást kapott a Microsoft Dynamics elit klubjába, az Inner Circle-be a houstoni Microsoft partnerkonferencián – számolt be a rendezvényről hazatérve dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT Hungary Kft. ügyvezetője. A klubtagság egyszerre elismerése az XAPT kiváló munkájának és lehetőség az ügyféligények további magasszintű kielégítésére.

Kiváló teljesítményéért, a Microsoft Business Solutions termékek és technológiák magas szintű képviseletéért, Kelet-Közép Európa 32 országából másodmagával az XAPT tagja lehet a kiemelkedő cégeket tömörítő Inner Circle-nek. Az Inner Cirlce tagság a partneri kapcsolatok legmagasabb foka, – amint a neve is mutatja – a Microsoft megoldások és technológiák használatában élenjáró vállalkozások legszűkebb, legbelsőbb körét jelenti; a világon összesen 63 Microsoft Dynamics partner érdemli ki ezt a rangot.


A kiemelkedő szolgáltatási és értékesítési eredménye elismeréseként az XAPT részvételi lehetőséghez jutott a kiemelt partnerek számára New York államban, Bolton Landingben szervezett felsőszintű találkozón ahol első kézből a Microsoft Business Solutions terület vezető szakembereitől kaphatott információt a fejlesztés irányairól, az ügyfélelégedettség növelésének lehetőségeiről és az értéknövelő szolgáltatásokról.


Olyan kiváló partnercégek válhatnak a Microsoft partnerek elit klubok tagjaivá, amelyek mélyen elkötelezettek az ügyfelek magas szintű kiszolgálása iránt, kimagasló teljesítményt nyújtanak, és következetesen képviselik a termék és technológiai innovációkat.


A klubtagság a gyakorlatban azt jelenti, hogy az XAPT hamarabb ismerheti meg a fejlesztési irányokat és alkalmazhatja az eredményeket. Ezzel az ügyfelek korábban birtokba vehetik a legújabb funkciókat, és közvetlenül kommunikálhatják igényeiket a termékfejlesztés felé, biztosítva, hogy azok hamar beépülnek a késztermékbe. Így az XAPT magas színvonalú, az ügyfél igényeire szabott, és az elképzeléseket túlszárnyaló rendszereket tud gyorsan és hatékonyan megvalósítani.

Kulcsszavak: Xapt-hu Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09