Új Dell Vostro notesz és asztali gépek az üzleti szegmenshez

Széll Zoltán, 2008. szeptember 1. 12:33

A Dell két új Vostro noteszgépet és két asztali PC-t vezetett be az üzleti szegmenshez, a kis üzleti vállalakozások, kormányhivatalok és oktatási intézmények részére.

 Az új Vostro noteszgépek és asztali PC-k a Dell kiemelt partnerein keresztül kaphatók, valamint közvetlenül a Dell cégtől lehet megvásárolni több, mint 20 országban Ázsiában, Afrikában, Európában és Latin-Amerikában. Az új Vostro termékek két előre konfigurált noteszgépet és két asztali PC-t tartalmaznak. A következő hónapokban további Vostro masinák érkezése várható.

 A Dell Vostro A860 noteszgép egy olcsó 15,6 hüvelykes masina mindennapos üzleti feladatokhoz. A Vostro A860 modellek HD felbontású, széles LCD képernyőt, az Intel mobilprocesszorok széles választékát (kezdve a Celeron lapkáktól a Core 2 Duo CPU-kig), előre telepített Ubuntu Linux vagy Microsoft Windows Vista operációs rendszereket, integrált vezeték nélküli hálózati modulokat, modemet és opcionális Bluetooth képességet tartalmaznak. A Dell Vostro A840 az A860 noteszgép 14, 1 hüvelykes változata egy széles WXGA LCD képernyővel és hasonló praktikus megoldásokkal a mobil üzleti alkalmazásokhoz, kompakt méretben. A Dell Vostro A180 modell egy olcsó praktikus asztali megoldás a mindennapok üzleti számításaihoz. A rendszer Intel Celeron és két CPU magot tartalmazó Pentium processzorokat használ, amelyeket az irodai alkalmazások által megkívánt teljesítményhez optimalizált. Ez az asztali masina szintén Ubuntu Linux vagy Microsoft Windows Windows Vista operációs rendszerrel kapható. A Dell Vostro A100 modell belépő szintű, asztali konstrukció az alap üzleti problémák megoldásához. A rendszert (standard) Intel Atom processzorral és és Ubuntu Linux operációs rendszerrel lehet megvásárolni.

Kulcsszavak: Dell PC notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05