"Ne zavarjon" funkció az Outlook-hoz

Genda Csongor Zoltán, 2008. szeptember 2. 18:21

A Microsoft mérnökei az Outlook levelező alkalmazáshoz elkészítettek egy olyan kiegészítő bővítményt, melynek aktiválása esetén ideiglenesen szüneteltethető az e-mail áradat.

Az E-Mail Prioritizer PlugIn-t felvértezték az úgynevezett Don't Disturb opcióval, ami a felhasználó által előre meghatározott időre a levelek fogadásának a megakadályozására szolgál. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az internetezők elveszítik az adott időintervallumban kiküldött üzeneteket, csupán azt, hogy később, a tiltás lejárta után fognak azok megjelenni a postafiókban. A bővítmény ezen kívül fontossági sorrendbe is rakja a beérkező e-maileket, a rangsorolásnál olyan tényezőket vesz figyelembe, mint a dátum, a levélben használt kifejezések, valamint az üzenet küldője. Ha például a levél tele van kérdő- és felkiáltójelekkel, akkor az előrébb kerül a listán. Ha a felhasználók nem elégedettek a sorrenddel, akkor saját igényeiknek megfelelően változtathatnak a rangsorolási szempontokon.
A kiegészítő bővítmény csupán a 2007-es Outlook-kal kompatibilis, és a telepítéshez szükség lesz az Exchange Serverre is. Az érdeklődők innen tölthetik le a PlugIn-t.



 

Kulcsszavak: Microsoft Outlook e-mail

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09