HMX20 flash kamera: 310 grammos HD élmény a tenyérben

forrás Prim Online, 2008. szeptember 2. 19:43

Flash memóriás 1080i HD videó kamerával rukkolt elő az idei IFA kiállításra a Samsung. A legmagasabb szintű technológiai tudást és a legkifinomultabb designt egyesítő HMX20C készülék 30 képkockát rögzít másodpercenként.

A Samsung új videó kamerája támogatja a Full HD és az 1080i felbontásokat amellett, hogy felvételi sebessége 30 képkocka másodpercenként. A HMX20C flash memóriás kamera kompakt kialakításával és könnyed kezelhetőségével lopja be magát a szívekbe. A készülékhez tartozó dokkoló nem csupán a készülék feltöltésére, de HDMI bemenetként és egyéb csatlakozási lehetőségként is szolgál. A készülék nagy előnye, hogy USB-n keresztül bármikor laptophoz vagy PC-hez csatlakoztatható, amely újabb lehetőséget kínál a képek és egyéb felvételek megosztására, megtekintésére.
A kamera ugyanakkor állóképek készítésére is kitűnő minőségben alkalmas.

A HMX20C-ben a legmagasabb szintű technológiai tudás és a legkifinomultabb design jegyek egyesültek. A készülék 6,4 megapixeles CMOS érzékelője, valamint az elektronikus képstabilizátor szavatolja a rögzített pillanatok tiszta megjelenítését még akciódús jelenetek rögzítésekor is. A HDMI-CEC (Anynet+) kapcsolatnak köszönhetően bármilyen HDTV-hez vagy egyéb eszközhöz csatlakoztatható, ezáltal  a kamera a tévé távirányítójáról könnyen vezérelhető.



A gyorsított felvétel és a lassított lejátszás révén a HMX20C kamerával gyorsan mozgó eseményeket könnyedén és jó minőségben lehet lefilmezni. A készülékkel 300 képkocka rögzíthető 10 másodperc alatt, amelyek később lassítva visszanézhetőek. Tökéletes választás lehet ez a kamera azoknak, akik szerelmesei a sportnak és újra meg szeretnék nézni, hogy a swingjük hogy sikerült a golfpályán. Teljesen új világ tárul fel előttük, mert minden olyan apró részlet előkerül a lassításban, amely szabad szemmel a gyors mozgás miatt már követhetetlen lenne.

A Samsung fejlesztői arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy a kamera kapacitása jelentősen meghaladja a korábbi modellekét. A 8GB-os beépített flash memórián felül az SDHC/MMC+ kártya bemenet gondoskodik arról, hogy memóriahiány miatt semmi esetre se maradjon rögzítés nélkül egyetlen fontos momentum sem.

A készülékben megtalálhatóak a digitális fényképezőkből átemelt technikai vívmányok is, mint például a kiugró vaku, az arc felismerő funkció, amely az arcra élesít, vagy a beépített lencse takaró.


 
A 310 grammos súlyával a HMX20C kamera kényelmesen illeszkedik tulajdonosa tenyerébe, így segítve a filmezés zökkenőmentes élményét. Szintén a kényelemért felel a kamera forgó markolata, amely a több irányból történő felvételt is segíti. A készülék 2.7 hüvelykes érintőkijelzős LCD képernyője pedig a felvétel közben is gyors beállításokat kínál. Az iCheck funkció arról tájékoztatja a kamera tulajdonosát, hogy mekkora kapacitással áll rendelkezésére a kamera memóriája, illetve akkumulátor töltöttsége, ezáltal pedig a felvételek hosszúsága is könnyebben tervezhetővé válik.

Nem utolsó sorban a Samsung HMX20C kamerájának figyelemreméltó jellemzője, hogy teljes mértékben követi a divatban és autógyártásban megfigyelhető trendeket. Az új kamera egyaránt praktikus és elegáns.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05