Az Adobe eddigi legnagyobb szoftverkiadása: Creative Suite 4 termékcsalád

forrás Prim Online, 2008. szeptember 23. 09:20

A több száz szolgáltatásbeli újítással rendelkező Creative Suite 4 termékcsalád a kreatív folyamatot nyomtatási, webes, mobil, interaktív, film- és videokészítési lehetőségekkel fejleszti. A teljes termékcsalád a Flash technológia magasabb szintű integrálását és jobb kifejezőképességét biztosítja. Az Adobe eddigi legnagyobb szoftverkiadása az Adobe Creative Suite 4 Design kiadásokból, a Creative Suite 4 Web kiadásokból, a Creative Suite 4 Production Premium kiadásból, az Adobe Master Collection kiadásból, valamint 13 különálló termékből, 14 integrált technológiából és 7 új szolgáltatásból áll.

Az AdobeR Creative SuiteR 4 Design Premium a nyomtatott, webes, interaktív és mobil médiatervek készítésének és bemutatásának első számú, legújabb generációs eszközkészlete. Az Adobe Creative Suite 4 Design Premium ötvözi az Adobe InDesignR CS4, az Adobe PhotoshopR CS4 Extended, az Adobe IllustratorR CS4, az Adobe FlashR CS4 Professional, az Adobe DreamweaverR CS4, az Adobe AcrobatR 9 Pro és az újonnan integrált, webhelyek és alkalmazások prototípusainak gyors elkészítését lehetővé tevő Adobe FireworksR CS4 szoftverek hatékony, új verzióit.

Az AdobeR Creative SuiteR 4 Web Premium új szolgáltatásokkal bővült, és jelentős termelékenységi javulásokat ígér, hiszen nagyban leegyszerűsíti a kreatív munkafolyamatokat, és csökkenti a kreatív szakemberek számára a lenyűgöző, interaktív webhelyek és internetes élmények létrehozásához szükséges időt. Az Adobe CS4 Web Premium tartalmazza az Adobe FireworksR CS4, az Adobe DreamweaverR CS4, az Adobe FlashR CS4 Professional, az Adobe PhotoshopR CS4 Extended, az Adobe IllustratorR CS4, az Adobe ContributeR CS4, az Adobe Device Central CS4 és az Adobe AcrobatR 9 Professional termékek legújabb kiadásait. Ez az első alkalom, hogy az Adobe SoundboothR CS4 innovatív hangszerkesztő eszköz legfrissebb kiadása is helyet kapott a Creative Suite Web Premium kiadásban.

Az AdobeR Creative SuiteR 4 Production Premium teljes körű megoldást nyújt a színvonalas videókat, hanganyagokat és interaktív médiát létrehozó és azt adásként, az interneten vagy más eszközökön keresztül közvetítő kreatív szakemberek számára. Az Adobe Creative Suite 4 Production Premium eddig nem látott szintű integrációt ígér a video-, hang-, tervező- és webes eszközök új kiadásaiban, amelyek között megtalálható az Adobe After EffectsR CS4 Professional, az Adobe PremiereR Pro CS4, az Adobe EncoreR CS4, az Adobe PhotoshopR CS4 Extended, az Adobe IllustratorR CS4, az Adobe FlashR CS4 Professional, az AdobeR SoundboothR CS4 és az Adobe OnLocationT CS4 - immáron az Intel-alapú Macintosh számítógépek natív támogatását is biztosítva.

Az AdobeR PhotoshopR CS4 és a Photoshop CS4 Extended szoftverek az egységes felhasználói élményt, teljeskörű kreatív vezérlést és nagyobb hatékonyságot biztosít a legújabb hardverek erejével a képfeldolgozási lehetőségek bővítésére, emellett gyorsabb és rugalmasabb lehetőséget biztosít olyan alapvető feladatok elvégzésére, mint a képek módosítása vagy maszkok alkalmazása. A Photoshop CS4 szoftver lehetővé teszi a lehetetlen feladatok elvégzését.

Az AdobeR InDesignR CS4 olyan hatékony új szolgáltatásokat és fejlesztéseket tartalmaz, amelyek nagyobb termelékenységet és hatékonyságot biztosítanak, zökkenőmentessé teszik és automatizálják a nagy méretű dokumentumok létrehozását, és biztosítják új médiák, például interaktív PDF dokumentumok és Adobe FlashR-fájlok használatának lehetőségét. Az innovatív és integrált együttműködési szolgáltatásokat biztosító InDesign CS4 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kevesebb idő alatt több munkát végezzenek el, elkerüljék a költséges gyártási hibákat, hatékonyan hozhassanak létre egyedi tartalmakat a különböző médiákhoz, valamint hatékonyan működhessenek együtt munkatársaikkal és ügyfeleikkel. Az InDesign CS4 önálló alkalmazásként és az Adobe Creative SuiteR 4 Design Premium és Standard kiadások, valamint az Adobe Creative Suite 4 Master Collection részeként is elérhető lesz.

Az AdobeR Device Central CS4 szoftver, a mobil tartalom tervezésére és megtekintésére szolgáló környezet legújabb kiadása. A szorosan integrált összetevő az Adobe Creative SuiteR 4 termékcsaládban érhető el. Az Adobe Device Central CS4 nagyban leegyszerűsíti az olyan kreatív szakemberek és fejlesztők munkafolyamatát, akik mobiltelefonokra és fogyasztói elektronikus eszközökre készített gazdag tartalmat és FlashR Player-kompatibilis videókat. A Device CentralR CS4 lehetővé teszi az Adobe PhotoshopR CS4, az Adobe FlashR CS4 Professional, az Adobe IllustratorR CS4, az Adobe After EffectsR CS4, az Adobe PremiereR Pro CS4 és az Adobe DreamweaverR CS4 szoftverekben tervezett tartalmak egyszerűen kipróbálását a felhasználók számára.

Az AdobeR Creative SuiteR 4 magyarországi bemutatója 2008. október 14-én a Vasúttörténtei parkban lesz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50