Az új MacBook-ok után új iMac-ek?

Milkovits Gábor, 2008. október 19. 11:09

Az új MacBook noteszgépek premierjét követően nem sokkal olyan találgatások láttak napvilágot a világhálón, hogy az Apple hamarosan megújítja 20 és 24” képernyős iMac integrált asztali számítógépeit is.

A lépés persze az év végi bevásárló szezon előtt teljesen megalapozottnak tűnik, azonban az Apple szokásához híven nem kommentálta az értesülést, a nem hivatalos hírforrások pedig egyelőre elég sovány részletekkel szolgáltak. Az egyik híresztelés szerint az iMac, asztali rendszer voltát meghazudtolva, Intel Centrino 2 platformra váltana. Ennek ellentmondó, ugyanakkor némileg ésszerűbb prognózisok szerint viszont az új iMac-ek a napokban bemutatott új MacBook-okhoz hasonlóan nVidia grafikus lapkákat kapnának.

A hírforrások azt is tudni vélik, hogy a MacBook „eseménnyel” ellentétben a váltásra mindenfajta felhajtás nélkül, szinte észrevétlenül fog sor kerülni, ez pedig szintén inkább a második forgatókönyvet valószínűsíti, ami így csupán a portfólió egységesítésének minősülne. Az Apple Insider szerint néhány héten belül megkapjuk a választ a kérdésre.

Kulcsszavak: Apple Mac PC

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05