Egységes Siemens kommunikációs megoldás - kkv fókusszal

Kovács Attila, 2008. november 6. 08:38

Magyarországra belép a Siemens új HiPath OpenOffice hardver-szoftver megoldása – mondta sajtótájékoztatón Kun Ákos, a Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója. A kis és középvállalkozások a könnyen telepíthető és gyorsan megtérülő HiPath OpenOffice alkalmazással ugrásszerűen növelhetik piacérzékenységüket, termelékenységüket és hatékonyságukat. Az alkalmazás eszköztára lehetőséget ad a 20-150 fős szervezeteknek, hogy növeljék termelékenységüket, mobilitásukat és javítsák együttműködésük színvonalát.

A felhasználói licenc feljogosít a rendszer integráns részét képező, kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényeihez igazított Siemens OpenScape Office egységes kommunikációs szolgáltatáskészlet használatára is, mely egyebek között a rendszer többi felhasználójáról nyújt jelenlét-információkat. A HiPath OpenOffice és a HiPath Wireless C20 Controller együttes használatával a cég meghatározhatja, hogyan kívánja hang- és adatforgalmát vezetékes és vezeték nélküli hálózatán lebonyolítani. Az egységes kommunikációs eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden típusú hívásuk egyetlen telefonszámon történjen, és dual-mode (WLAN/GSM) telefonnal mind a helyhez kötött, mind a mobil kommunikáció előnyeit élvezhessék a munkahelyen, illetve bárhol a világon.



További alapszolgáltatások a HiPath OpenOffice kommunikációs rendszerben: jelenlét-státusz, konferencia irányítása egér-húzással, Microsoft Outlook bővítmény, mobilitás, hívásnapló, hang- és fax-postafiókok, személyes automatakezelő, beszélgetés rögzítése, tárcsázás bármely alkalmazásból.

A Siemens HiPath OpenOffice alkalmazásával a kis- és középvállalkozások növelhetik termelékenységüket, csökkenthetik a munkatársak közötti kommunikáció költségeit, és biztosíthatják ügyfeleik színvonalas kiszolgálását. A HiPath OpenOffice versenyképes ára a beruházás gyors megtérülését eredményezi. Telepítése csupán néhány órát vesz igénybe, és nem szükséges hozzá további szerver, alkalmazás vagy egyéb kiegészítő.

A HiPath OpenOffice sok tekintetben tükrözi a Siemens Open Communications (nyílt kommunikáció) építkezési elveit: egyetlen egyszerű megoldásban egyesíti az üzleti kommunikációt és az egymás közti együttműködést annak érdekében, hogy a kkv-k lényegesen jobban és könnyebben integrálhassák a kommunikációt üzleti folyamataikba. A széles körű és felhasználóbarát szolgáltatások egyszerűen kezelhetőek, és segítik a munkatársakat termelékenyebben, a piaci folyamatokra érzékenyebben és sikeresebben tevékenykedni. A rendszerbe mobil eszköz is integrálható, ennek köszönhetően a helyhez kötött kommunikáció mellett a mobil kommunikáció előnyeit is élvezhetik a felhasználók. A HiPath OpenOffice nyílt szabványokra épül, és IT orientált szoftver-szemlélet jellemzi.

További információk a sajtótájékoztatóról:
- a magyar nyelvi változat jelen pillanatban még nem áll rendelkezésre (de állítólag készül);
- az IP telefonok mellett lehetőség van WLAN hálózaton kapcsolódó készülékeket is elérni,
- a megoldás támogatja az analóg telefonok és fax készülékek, ISDN telefonok csatlakoztatását, kaputelefon, kapunyító berendezés üzemeltetését,
- a rendszer fontos része a kézibeszélővel, mikrofonnal, vagy fejbeszélővel ellátott PC kliens (optiClient 130).

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50