Technikai újdonságok kavalkádja a MobilShow - InfoMarketen

forrás Prim Online, 2008. november 6. 08:45

A mobil és a számítástechnika legnagyobb újdonságait tekinthetik meg a látogatók a MobilShow - InfoMarket – GameShow 2008 rendezvényen november 6-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén. A hagyományokat folytatva a legnagyobb hazai mobil és internet kiállításon és vásáron immár a mobiltelefónia újdonságai mellett az Internet és a szórakoztató ipar is a főszerepet kap.

Nagy nevek álltak a rendezvény mellé az elmúlt évek sikerein felbuzdulva, így számos újdonság bemutatásának ad majd otthon a MobilShow – InfoMarket ezen a hétvégén. Ilyen például a Show hivatalos Gamer notebookja az Asus G70, ami a játékok terén új dimenziót nyit, vagy az EN9800GT MATRIX, ami a hibrid hűtési megoldásának köszönhetően hihetetlenül csendes. Internetezés, vagy egyéb 2D használat során passzív hűtést alkalmaz, ami csak nagyobb terhelés hatására vált aktív üzemmódba, így tökéletesen csendes működést garantálva a mindennapi feladatokhoz és mindezeken túl az energiafelhasználást is csökkenti. Vasárnap délután az OC Team Hungary overclocker csapat az Asus Rampage 2 Extrem alaplapot fogja túlhúzni - szárazjég segítségével - a legújabb Intel Core i7 processzorral és megtekinthető lesz a legújabb felsőkategóriás netbook az Asus S101 is.

A Microsoft standján a Windows Mobile újdonságait ismerhetjük meg, aminek köszönhetően már a telefonok is biztosítják, hogy a számítógépen használt szolgáltatások, alkalmazások menet közben a zsebünkben legyenek. Így akárhonnan megnézhetők az e-mailek, cseveghetünk a Live Messengeren, vagy akár zenét hallgathatunk a Media Player – en.

A játékok képviseletében a helyszínen kipróbálhatók lesznek az Electronic Arts játékok is, mint például a Dead Space , Fifa 09 , Spore , Mercernaries 2, Crysis: Warhead vagy a Burnout: Paradise. A hagyományokhoz híven, természetesen számos telefongyártó állítja ki újdonságait a rendezvényen: a SonyEricsson például óriási akciókkal, kedvezményekkel várja az érdeklődőket.

A kiállítás leglátogatottabb terméke minden bizonnyal az iPhone vetélytárs HTC Touch HD lesz, amit a látogatók ki is próbálhatnak a helyszínen. A HTC érintő képernyős terméke az élmény legjavát foglalja magában, egy olyan készülékben, amelyet arra terveztek, hogy a legfrissebb, intuitív mobiltelefon technológiát helyezze mindenki kezébe a kommunikáció szenvedélyének jegyében.

A rendezvényről további részletek:
www.mobilshow.hu
www.infomarket.hu

Kulcsszavak: INFOmarket kiállítás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50