SonicWall Email Security 7.0 - spamvédelem új változatban

Kovács Attila, 2008. november 10. 21:19

Megjelent a SonicWall, Inc. Email Security szoftver megoldásának legújabb verziója, amely segítséget nyújt a szervezetek számára abban, hogy hatékonyan megvédjék magukat az e-mailekben érkező kéretlen üzenetektől, vírusoktól, adathalász és egyéb támadásoktól.

A 7.0 nagyteljesítményű és könnyen kezelhető védelmi megoldást kínál az e-mailes biztonsági fenyegetettségek ellen, miközben biztosítja a vállalati és iparági szabályozásoknak való megfelelést. Magasabb fokú védelmet tesz lehetővé a kapcsolódási pontok SonicWall Grid hálózatán keresztül történő kezelésével, mely a küldő megbízhatóságának vizsgálatán alapul, amely már a kapcsolódási kísérlet pillanatában meg is történik. Mindez lehetővé teszi, hogy a levélszemét 80 százalékát kiszűrjük, még mielőtt a hagyományos szűrési technológiák is működésbe lépnének.

Az eszközként és Windows-alapú szoftverként is elérhető SonicWall Email Security hatékony, erőteljes és átfogó védelmet nyújt (anti-spam, adathalász támadás elleni, antivírus, tartalomszűrő, megfelelést segítő, szabályok betartását segítő funkciók) egyetlen megoldásban, ezzel csökkentve az e-mail biztonságra fordított időt és kiadásokat. A megoldás a 10-100.000 alkalmazottat foglalkoztató szervezetek számára biztosít védelmet a kéretlen elektronikus levelekkel, vírusokkal, adathalász támadásokkal, szabályozások megszegésével, szellemi javak illetéktelen felhasználásával szemben.

Az Email Security 7.0 az e-mail-védelmet még könnyebbé teszi, kezdve az LDAP szerverek támogatásával. A rendszeradminisztrátorok számára így már biztosított ezeknek a szervereknek a  szinkronizálása, egyszerűsítése, és az adatforgalom akadálymentes kezelése. A Multi-LDAP funkció Managed Service Provider (MSP) szolgáltatók számára biztosítja, hogy több, saját LDAP szerverrel rendelkező ügyfelet is ellássanak. Az Email Security 7.0 a SonicWall Grid Anti-Virus bevezetésével megerősített védelmet is kínál, melynek működése a SonicWall Grid Antivirus Network-re épül. Ez a hálózat világszerte nyomon követi az aktuális fenyegetettségeket, és valósidejű antivírus és kémprogram elleni frissítésekkel látja el a felhasználókat, így védve meg őket a legújabb veszélyektől.

További információ: http://www.sonicwall.com/, illetve www.rrc.hu

Kulcsszavak: SonicWALL security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05