Új lehetőség autópálya-matrica vásárlására SMS-sel

Kovács Attila, 2008. november 11. 20:41

A Voxinfo Kft. 2008 novemberétől elindította SMSPláza szolgáltatását, melynek keretében SMS küldéssel vásárolható autópálya-matrica. A rendszer használatához csupán egyszeri, rövid internetes regisztráció szükséges.

A Voxinfo Kft. és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. együttműködésének köszönhetően új virtuális autópályamatrica-vásárlási lehetőség áll az utazóközönség rendelkezésére. A mobiltelefon segítségével elérhető, bankkártyás fizetésen alapuló SMSPláza szolgáltatással első termékként 1 napos, 4 napos, heti és/vagy havi virtuális autópálya-matricák szerezhetők be. A matrica megvételéhez nincs szükség mobilalkalmazás letöltésére, de egy esetben az interneten vagy okostelefonnal regisztrálni kell. Ezt követően a felhasználók bármikor normál díjas SMS küldésével gyorsan és egyszerűen vásárolhatják meg a számukra szükséges autópálya-matricát.

AVoxinfo szerint az SMSPláza előnyei a következők: SMS-sel egyszerűen megvásárolható a matrica: normál díjas SMS-sel rendelhető bármely matricatípus, az éves matricák kivételével; külföldről is bárki vásárolhat: mind a bankkártyás fizetés, mind az SMS-rendelés bármely országból lehetséges; biztonságos: legmagasabb banki biztonság és SMS-nyugtázás.

Ennél a mobilszolgáltatóktól független fizetési megoldásnál az úthasználati jogosultságért felszámított díj nem a mobilszámlát terheli, mivel a fizetés bankkártyáról történik. A MasterCard/Visa/Maestro kártyákat elfogadó biztonságos elektronikus fizetés lebonyolításában a Voxinfo partnere az OTP Bank. A szolgáltatást külföldi felhasználók is igénybe vehetik, ezért az SMSPláza a közeljövőben angolul és németül is elérhető lesz a www.smsplaza.hu/autopalya-matrica és a www.netvignette.com címeken. A kényelmes, gyors és biztonságos vásárlás bruttó 96 Ft többletköltséggel (tranzakciós díjjal) jár.

A Voxinfo Kft. szolgáltatásának használatával az értékesítőhelyeken esetenként előforduló sorban állás helyett pár perc alatt megvásárolhatóak a szükséges matricák. A csatlakozás az SMSPlázához történhet internetes regisztrációval, vagy „okostelefon” segítségével, amellyel még útközben is lehet csatlakozni. A teljes mértékben magyar tulajdonú VoXinfo Kft. 1996-ban alakult, a cég mikrofizetési divíziója főként kis- és közepes vállalkozások számára kínál online és mobilfizetési megoldásokat. Fő célkitűzése a minőségi internetes és mobiltartalmak minél szélesebb körű elterjesztése.

További információ: www.smsplaza.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05