Havidíj és hűségidő nélküli feltöltőkártyás internet

forrás Prim Online, 2008. november 13. 13:07

November 13-tól a Vodafone új, egyedülálló feltöltőkártyás internet-ajánlatot vezet be VitaMAX Instant Net néven, havidíj és hűségidő nélkül. Az új csomag elsősorban a kezdő internet-felhasználóknak és egyéb internet-kapcsolatukat kiegészíteni vágyók számára ideális.

A modemet és SIM kártyát is tartalmazó induló csomag ára 14,970 Forint, mely aktiválás után 50 MB díjmentes forgalmat kínál, 30 napon keresztül minden hónapban.  Azaz a 30 napos ciklus újraindulásakor, automatikusan jár az 50 MB díjmentes forgalom és újraindul a forgalommérés is. Az első 30 napos ciklus az aktiválás időpontjától indul.

Az 50 MB-os adatmennyiséget túllépve sávos díjazással vehető igénybe az internet-szolgáltatás, mely lényege, hogy az adott forgalmi sáv elhagyásakor a következő forgalmi sáv díjával csökken az egyenleg, amely, mint minden feltöltőkártyás szolgáltatás esetében feltöltésre került.
Például, ha forgalmunk meghaladja az 50 MB-ot 1000 Ft-tal csökken az előre feltöltött egyenlegünk, és a következő sáv a 250 MB-os forgalmi díj átlépése után is szintén 1000 Ft-tal csökken az egyenleg (a lenti fenti táblázat alapján).

Az egyes sávok átlépése előtt a Vodafone figyelmeztető SMS-t küld a számítógépre, így mindenki egyszerűen és könnyen kontrollálhatja költségeit. A figyelmeztetés feltétele, hogy a felhasználók időnként lecsatlakozzanak az internetről, hiszen a rendszer ekkor tudja összegezni a forgalmat.

Ahogy ez a feltöltőkártyás szolgáltatások esetében megszokott, csak az egyenleg feltöltését követően lehet megkezdeni az internethez való csatlakozást. A feltöltés pedig a már ismert módokon történhet: bankautomaták, feltöltő terminálok és vásárolható feltöltőkártyák segítségével.

Kulcsszavak: Vodafone-hu UMTS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50