A phion a Gartner Visionaries Quadrant elemzés díjazottja

Kovács Attila, 2008. november 28. 10:39

Az osztrák phion AG-t, a biztonságos hálózati kommunikációs (hardver, szoftver) megoldások egyik vezető európai szolgáltatóját a Gartner Inc. legújabb „Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls” elemzése alapján a Visionaries (látnokok) Quadrant-ba pozicionálta.

Klaus Gheri, a phion társalapítója és technológiai igazgatója szerint: „A phion megmutatta, hogy az iparág nagyjai mellett sikeresen megállja a helyét, sőt, még meg is előzi őket. Jelentős szerződéseket írtunk alá nagy megrendelőkkel, akikért fej-fej melletti verseny alakult ki a szakma nagyjai között. Jövőnket már meglévő európai jelenünkben és a kiszélesedő piacban látjuk.“ A phion megbízható támogatást nyújt Közép-Európában és ez egyre nagyobb mértékben kiterjed teljes Európára valamint a Közel-Keletre és Ázsiára. Termékeit speciálisan a vállalkozások számára fejleszti, és egy intelligens alternatívát biztosít az elismert nagy versenytársak termékeivel szemben.

A Magic Quadrant kifejezés a Gartner, Inc. cég tulajdona, így azt mások csak engedéllyel használhatják. A Magic Quadrant (mágikus négyzetek) egy adott időszak grafikus megjelenítése a piaci viszonyoknak megfelelően. Azt mutatja, hogy a Gartner elemzése szerint hogyan teljesítenek bizonyos gyártók az adott piaci területen (a Gartner által meghatározott feltételek alapján). A Gartner nem támogat egyetlen, a mágikus négyzetben található gyártót, terméket vagy szolgáltatást sem, és nem tanácsol olyat a technológiai felhasználóknak, hogy csak a Vezetők (Leaders) négyzetben szereplő gyártókat válasszák. A mágikus négyzetek pusztán kutatási eszközként készültek, nem irányadóként valamilyen cselekedethez.

Kulcsszavak: phion +céginfo security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09