Korlátlan adatforgalmi opciót kínál a T-Mobile

forrás Prim Online, 2008. november 28. 12:44

A T-Mobile új, az 5 GB-os vagy nagyobb mobilinternet csomagokhoz a meglévő és új mobilinternet-előfizetők számára egyaránt elérhető korlátlan adatforgalmi opciót vezet be. A korlátlan opció akár meglévő mobilinternetes hűségnyilatkozat esetén is igényelhető, és a jövő év február végéig tartó akció keretében 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén a T-Mobile elengedi az opció havi díját.

2008. december 1-jétől a T-Mobile-osok számára elérhetővé válik az új korlátlan opció, amely a meglévő 5 GB-os vagy nagyobb csomagok esetében megszünteti a csomagban foglalt adatforgalmi korlátokat. Az új opcióval belföldön korlátlanná válik a fel- és letöltés, a mobilinternetre előfizető T-Mobile-osok teljesen szabadon böngészhetnek, videochatelhetnek vagy e-mailezhetnek. Ráadásul az opció révén azok is élhetnek a korlátlanság kínálta előnyökkel, akik az új kedvezmény bevezetését megelőzően korábban az 5 GB-os vagy nagyobb csomagra vállaltak hűségszerződést. Azok, akik jelenleg 3 GB-os vagy Aranytárskártya Mobilinternet csomag 2 GB-ot használnak, és korlátlan adatforgalommal interneteznének, meglévő hűségszerződés esetén szintén válthatnak az 5 GB-os csomagra, és így igényelhetik a korlátlan opciót.


A korlátlan opció a Mobilinternet csomag 5 GB, 8 GB és 15 GB, valamint az Aranytárskártya Mobilinternet csomag 10 GB mellé vehető igénybe. A T-Mobile a 2009. február 28-ig aktivált opció és az arra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat esetén a teljes hűségidő alatt elengedi az eredetileg 1000 forintos havi díjat. Új előfizetés vásárlása és a mobilinternet csomagra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat vállalásakor ráadásul a T-Mobile a mobilinternet csomag havi díját szintén két teljes hónapig elengedi. Természetesen a korlátlan opció a vezetékes és mobilinternetes kedvezményes ajánlatra szintén érvényes.


A T-Mobile korlátlan opciójának aktiválása esetén a forgalmi keret korlátlan, azonban olyan fájlcserélő, fájlmegosztó, egyéb, nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, a T-Mobile jogosult a sávszélességet csökkenteni. A T-Mobile ugyanakkor ilyen esetekben is garantálja az Általános Szerződési Feltételekben rögzített cél-, illetve minimálértékeket.

Kulcsszavak: T-mobile-hu UMTS ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05