T-Home: VDSL, HDTV új területeken

forrás Prim Online, 2008. december 1. 13:58

A T-Home a mai naptól új területeken – Budapest, Debrecen, Miskolc és Pécs egyes részein; lakóparkokban, lakótelepeken – is elérhetővé teszi a  nagy fel- és letöltési sávszélességet nyújtó internetcsomagjait, valamint HDTV-szolgáltatását. A HDTV T-Home IPTV előfizetés mellé hat hónapig havidíjmentesen kipróbálható.

A T-Home a mai naptól a budapesti Fehérvár Apartmanházban és a Sasad Resort lakóparkban, a debreceni Ispotály lakóparkban, a miskolci Árpád-Kuruc lakótelepen, valamint a pécsi Illyés Gyula lakótelepen is elérhetővé teszi az online filmnézést, zene és multimédiás tartalmak villámgyors letöltését – legfeljebb 25 Mbit/s letöltési és 5 Mbit/s feltöltési (4096 kbit/sec és1024 kbit/sec garantált minimális le-, illetve feltöltési) sebességet– biztosító csomagjait.

A rendszeresen internetező, több számítógépet használó és a nagy sebesség mellett jelentős adatforgalmat bonyolító ügyfelek számára igazi megoldást jelentő ajánlatot a T-Home kedvező áron kínálja:  az újonnan telepített területeken elérhető, hagyományos telefonvonal nélküli – ám ingyenes hangszolgáltatással rendelkező – internetkapcsolatot és korlátlan adatforgalmat tartalmazó (DSL Solo Extra) csomag egyéves hűségidő vállalásával akciósan11 390 forint havidíjjal igénybe vehető. A szolgáltatáshoz szükséges digitális elosztót és a beszerelés költségét a szolgáltatás díja minden esetben magába foglalja.

Az új VDSL technológiának köszönhetően a T-Home IPTV előfizetők számára – műszaki feltételek megléte esetén – nagy felbontású HDTV adás vételére is mód nyílik. Ráadásul T-Home IPTV előfizetés mellé a megrendeléstől számított 6 hónapig öt HD csatorna (jelenleg az Eurosport HD, Filmbox HD, HBO HD, National Geographic HD, Voom HD) akciós áron, díjmentesen igénybe vehető. A HBO HD adása csak hűségidős HBO PAK vagy HBO MaxPak csomag megléte esetén probálható ki ingyenesen. Ezen felül bármely HD csomag megrendelése esetén szintén ingyen követhetők az m1 és az m2 folyamatosan bővülő HD minőségű műsorai.

Kulcsszavak: T-Home-hu HDTV VDSL

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB E-mobility a SMART márkájú villanyautót vásárlók otthonában kínál járműtöltési megoldást

A járművezetők régóta élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy a járművüket már a vásárlás helyszínén testre szabhatják. Az új, prémium kategóriás, intelligens, teljesen elektromos hajtású SMART autómárkával ezt a választási lehetőséget és rugalmasságot most az otthoni töltő telepítésére is kiterjeszthetik, és az ABB E-mobility által nyújtott otthoni fulfillment (rendelésteljesítési) szolgáltatásnak köszönhetően könnyedén megszervezhetik a telepítést.

2024. március 25. 10:28

Átadták Magyarország legnagyobb autótöltő állomását

A Metrodom, a Smart Digital és a KIA  közös Metrodom IN/Charge esemény keretében adta át Magyarország eddigi legnagyobb autótöltő állomását a Metrodom River mélygarázsában. A lakópark több ütemben fejlesztett töltési infrastruktúrája összesen 336 EV autó töltésére lesz képes világviszonylatban is kiemelkedő technológiai teljesítménnyel.

2024. március 23. 13:55

Erősödő partnerség a BMW-vel

Az Állam- és Jogtudományi Kar, valamint a Gazdaságtudományi Kar csatlakozásával bővült a BMW és a Debreceni Egyetem közötti stratégiai együttműködési megállapodás. A szerződésmódosítást kedden írták alá az egyetem és az autógyár vezetői.

2024. március 21. 14:43

A Continental nyári gumiabroncsa elnyerte az Auto Bild legjobb értékelését

A Continental PremiumContact 7 abroncsa „Példás" minősítést nyert el a német Auto Bild szaklap által legutóbb közzétett teszten (24/03/07. szám), melyen 54 másik nyári autógumit vizsgáltak. A 205/55 R 16 méretű nyári modelleket egy VW Golf VIII-on tesztelték. Az Auto Bild szerkesztői értékelésükben a következőket írták a PremiumContact 7-ről: „Prémium futófelületi mintázat, példaértékű teljesítmény vizes és száraz úton egyaránt, a legrövidebb vizes és száraz féktávolság, jó futásteljesítmény". A Continental Uniroyal márkájú RainSport 5 abroncsa „kielégítő” minősítést kapott a vizes időjárási körülmények között tanúsított tulajdonságainak köszönhetően.

2024. március 19. 14:43

Együtt száguld az autóipar és az SAP a digitális jövő felé

Figyelemre méltóan gyors változásoknak lehetünk tanúi manapság az autóiparban – gondoljunk akár a vezetéstámogató rendszerekre, az elektrifikációra vagy az újrafelhasználásra. Átalakulnak a vásárlási szokások is, az autószalonok helyett egyre többen vesznek járművet online. A generatív mesterséges intelligencia pedig várhatóan még több változást kényszerít ki. Az iparág saját versenyképességének fenntartásáért nagy figyelmet fordít a digitalizációra. 

2024. március 18. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05