Elindult a Vodafone Online Shop

forrás Prim Online, 2008. december 11. 14:45

Vodafone Online Shop néven új felületen és kibővített készülékkínálattal elindult a Vodafone megújult online értékesítési csatornája.

2008. novemberétől a www.onlineshop.vodafone.hu oldalról közvetlenül érhetőek el a Vodafone feltöltőkártyás és mobilinternetes ajánlatai. Az új design mellett egyszerűbbé vált az oldalon történő navigáció, áttekinthetőbb lett a kínálat és így könnyebb a megrendelés.
Az új oldalon közel 50 ajánlat közül választhat az ügyfél. A VitaMAX készülékajánlatok és SIM-kártya mellett a teljes HSDPA választék is megtalálható és megrendelhető, jelenleg díjmentes kiszállítással. További változás, hogy a készülékkeresőből mostantól közvetlenül is elérhető az Online Shop kínálata. Az online megrendelhető ajánlatokat bárki megtekintheti, függetlenül attól, hogy már meglévő, vagy új Vodafone ügyfélről van szó, a megrendelés azonban regisztrációhoz kötött.
Az internetes vásárlási lehetőségek megkönnyítése része a Vodafone stratégiájának, melynek célja, hogy az ügyfelek számára még felhasználóbarátabb szolgáltatásokat kínáljon. A megrendeléseket a Vodafone három munkanapon belül ingyenesen juttatja el a vásárlókhoz, az ország határain belül. A megrendelt terméket, átvételkor, készpénzzel lehet kifizetni.
Az új online shop nemcsak a Vodafone nyitóoldaláról, de közvetlenül a www.onlineshop.vodafone.hu weboldalon is elérhető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50