A Nokia után a Samsung is tömegtelefonnal kísérletezne az idén

Milkovits Gábor, 2009. február 2. 20:16

Nem sokkal azután, hogy a Nokia három alsó-középkategóriás mobillal rukkolt elő, a Samsung is bemutatott egy a széles tömegeknek szánt készüléket az S3500 képében.

Az új, szétcsúsztatható Samsung mobilról egyelőre annyit lehet tudni, hogy 2 megapixeles kamerával, 320 x 240 képpontos képernyővel, microSD kártyával bővíthető 35 MB fedélzeti memóriával, zenelejátszóval és beépített FM rádióval rendelkezik. A hírek szerint egy egyszerű GSM telefonról van szó 3G nélkül, aminek némileg ellentmond, hogy böngésző és levelezőprogram is található rajta – ha mindez igaz, akkor legalább a GPRS/EDGE azért valószínű. A dél-koreai gyártó egyelőre meglehetősen szűkszavú az új mobiltelefonnal kapcsolatban, így a forgalmazás pontos időpontját, illetve a készülék ajánlott fogyasztói árát sem lehet még tudni.

A fejlett piacokon ma gyakorlatilag belépő szintűnek számító Samsung S3500 nagy valószínűséggel a dél-koreai társaság egyik lehetséges válasza a gazdasági válságra: valószínűsítik ugyanis, hogy az idén várhatóan drámai keresletcsökkenést produkáló mobilpiacon ha valamit, akkor az ilyen készülékeket lehet majd eladni. Nem véletlen, hogy a Nokia nemrég három olyan telefonnal állt elő, amelyek gyakorlatilag az egyik legsikeresebb, alsó-középkategóriás mobil, a Nokia 6300 feltupírozott változatai.

Kulcsszavak: Samsung mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50