TomTom magyarul

Ervin, az új, magyar hang ingyenesen letölthető a Tomtom HOME-on keresztül

forrás Prim Online, 2009. február 17. 18:14

A TomTom, a világ vezető navigációs megoldások szolgáltatója a mai napon bejelentette, hogy a cég hivatalos weboldala, a www.tomtom.com immár magyar nyelven is elérhető. A felhasználók a főoldalon, az ország kiválasztása után, megtalálják az összes, számukra fontos termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információt, valamint a hazai piacon elérhető kiegészítőkre vonatkozó információkat is.

Ezen felül, a TomTom honlapja a legfrissebb TomTommal kapcsolatos hírekkel szolgálja látogatóit, információt nyújt a Magyarországon elérhető értékesítési pontokról és választ ad a felhasználók által gyakran feltett kérdésekre is.

A felhasználók a TomTom honlapján keresztül ingyenesen letölthetik a TomTom HOME szoftvert, amely lehetővé teszi újabb kiadású programok frissítését és telepítését vagy akár újabb térképek és szolgáltatások vásárlását a már meglévő navigációs-készülékekre. Új hangok, autós ikonok, zenefájlok vagy fotók és további, kiegészítő tartalmak letöltésével a felhasználók könnyedén személyre szabhatják saját készülékeiket. A vadonatúj, magyar hang szintén ingyenesen hozzáférhető, amelynek köszönhetően a gépjárművezetők ezentúl még jobb hangutasításokat kaphatnak vezetés közben. Ezen felül, a felhasználók további tartalmakat is megoszthatnak egymással a TomTom HOME segítségével.

Támogatás
Fontos részét képzi a honlapnak a „Támogatás” oldal, amelyen a felhasználók több száz kérdésre és problémára kaphatnak azonnali választ és megoldást, legyen szó a TomTom által nyújtott termékekről, szolgáltatásokról vagy funkciókról. Amennyiben a felhasználók mégis olyan problémával találkoznának, amelyre nem találnak választ és megoldást az Online súgóban, a gyakran ismételt kérdéseket és problémákat tartalmazó listán, további segítségért folyamodhatnak e-mailben vagy telefonon, a terméktámogatási osztályhoz.

A termék- és szolgáltatástámogatás oldalon szintén hozzáférhetők a termékekre vonatkozó felhasználói kézikönyvek és szoftverfrissítések, valamint kideríthetjük, hogy mobiltelefonunk kompatibilissé tehető-e saját TomTom navigációs eszközünkkel. A „Szómagyarázat” link alatt a TomTom termékekkel, valamint a műholdas navigációval kapcsolatos valamennyi kifejezésre pontos magyarázatot kaphatunk.

Kulcsszavak: TomTom GPS onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50