Nokia N86: 8Megapixel, kiváló fotózáshoz és videózáshoz

forrás Prim Online, 2009. február 17. 19:11

A Nokia N86 8MP készüléket úgy tervezték, hogy kiválóan teljesítsen ideális és rossz fényviszonyok között, valamint video- és fénykép-felvételre egyaránt optimalizálták. Nagy sebességű csatlakozása biztosítja az egyszerű és kényelmes megosztást. A Nokia N86 8MP szállítása 2009 második negyedévében kezdődik, várhatóan 375 eurós nettó kiskereskedelmi áron.

A Nokia N86 8MP nagylátószögű Carl Zeiss Tessar lencsét használ a panoráma felvételekhez, rövidebb várakozási időkkel és állítható rekesznyílással rendelkezik a tűéles fényképekhez, még a kihívást jelentő túlvilágított és gyenge fényviszonyok között is. A gyors mechanikus rekesz miatt a képeken kevesebb lesz a mozgás okozta életlenség, a kettős LED-vaku pedig elég erős a kiváló fotózáshoz és videofelvételekhez.



A fémvázas Nokia N86 8MP minden részletét gondosan, a fényképezés szem előtt tartásával tervezték, beleértve az akár 4000 fotó tárolására alkalmas 8 GB belső memóriát is. Mint minden csúcsminőségű digitális fényképezőgép esetében, a memória bővíthető egy cserélhető 16 GB-os microSD kártyával. A készülék fényes OLED kijelzőt, karcmentes edzett üveggel, valamint teljes PC-szinkronizálhatóságot, a diavetítésekhez pedig TV-kimenetet kapott.

A Nokia N86 8MP a Nokia Térképek legújabb verziójával és teljes OVI integrációval érkezik, így személyes dimenziót ad a képeknek és videóknak. Az emberek személyes tartalommal együtt – például geotaggelt fotókkal – megoszthatják földrajzi helyzetüket. A Nokia N86 8MP beépített iránytűvel rendelkezik, valamint integrált, 3 hónapos, teljes hangos és gyalogos navigációval, hogy az önfeledten kattintgatók ne tévedjenek el, miközben kamerájuk lencséjén keresztül az élet részleteit rögzítik.

Multimédiás jellemzők – zene, játékok, videó


A Nokia N86 8MP beépített állványával ideális videonézésre és játékokhoz is. Minden Nokia N86 8MP akár 25 órányi zenét képes lejátszani egyetlen feltöltéssel, amit a szintén ma bemutatott Nokia Bluetooth BH-213 sztereó fejhallgatóval is élvezhet a felhasználó. Az emberek létrehozhatják saját személyes zenei gyűjteményüket a Nokia Music Store-ban kapható zeneszámok és lejátszási listák millióiból, ahol ez a szolgáltatás elérhető.

Kulcsszavak: Nokia mobiltelefon kamera

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09