Új mobil-weboldalt nyitott a MySpace

OTS - Cégvonal, 2009. február 18. 09:45

A MySpace, a világ legnagyobb közösségi portál üzemeltetője bejelentette új, magasabb fokon integrált és optimalizált mobil-weboldalának megnyitását. A MySpace a közösségi mobil webszolgáltatás mellett tett elkötelezettségét erősíti meg a Palm és Nokia okostelefonok támogatásának megkezdésével.

A konferencián a MySpace megerősítette a mobil közösségi portál mellett tett elkötelezettségét is új alkalmazások kifejlesztését célzó tervének bejelentésével a Nokia S60 runtime környezete és az elsőként a Palm Pre készülékben megjelenő Palm webOS operációs rendszer támogatására. A bejelentéssel a MySpace további előnyre tett szert a mobilszolgáltatások terén, mivel egyedüliként nyújt támogatást a mobil közösségi kapcsolatépítésben jelenleg alkalmazott összes technológia platformnak, az iPhone, Google Android, Sidekick, Nokia, Palm és BlackBerry rendszereknek.

"Azt szeretnénk, ha felhasználóink bármely készülékről elérhetnék a MySpace szolgáltatásait" - jelentette ki John Faith, a MySpace Mobile alelnöke, általános igazgató. "Feltett szándékunk alkalmazásokat kifejleszteni minden jelentős platform számára, annak érdekében, hogy a lehető leghasználhatóbbá tegyük mobil ügyfeleinknek a MySpace szolgáltatásait."

 A MySpace ezen a héten nyitja meg a MySpace Mobile weboldal (m.myspace.com/wap.myspace.com) felújított verzióját, globális arculatváltásának a népszerű mobil portálra való kiterjesztése keretében. Az új mobil portál tovább javítja a MySpace megjelenését és használhatóságát mobil készülékeken, még jobban összhangba hozva a népszerű internetes MySpace szolgáltatás által nyújtott felhasználói élménnyel. Az új felhasználói felület elemei 176 pixel (és annál szélesebb) képernyő méretre lettek optimalizálva. Megjelenésében a népszerű "MySpace blue" stílust követi és lehetővé teszi fényképek elektronikus levélben való feltöltését. A stílusváltás egyben egy teljes egészében felújított architektúrát is takar, amely lehetővé teszi bővítését az m.myspace.com szolgáltatást felfedező új felhasználók számának növekedésével párhuzamosan. Az új mobilportál 13 nyelven jelenik meg 29 országra honosított kiadásban.

 A MySpace 20 millió mobil felhasználóval rendelkezik világszerte és összességében több mint hétmilliárd látogatással büszkélkedhet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50