Ingyenes hívások Mobigater megoldásokkal

forrás Prim Online, 2009. február 22. 19:03

Az Eurodesign újabb MobiGater megoldásokat mutatott be Magyarországon, melyek egyszerre kínálják a mobil hívások kényelmét valamint a Skype és VoIP szolgáltatások költséghatékonyságát, ingyenességét.

A MobiGater mini egyéni felhasználók és kkv-k számára tervezett átjáró Skype és VoIP hívásokhoz, a MobiGater S4 GSM modul pedig négy SIM kártya befogadására képes központ. A költséghatékony vagy ingyenes telefonhívásokat kínáló megoldások már kaphatók Magyarországon.

A MobiGater átjárók ötvözik a Skype ingyenes vagy nagyon kedvező tarifáit a mobiltelefonok hordozhatóságával. Így nem kell többé a számítógép előtt ülve várni Skype hívásainkat, bárhol mobiltelefonon ingyen beszélhetünk a világ másik felén lévő ismerősünkkel, partnerünkkel a Skype csatornáját használva. A MobiGater megoldásai nem csupán az egyéni felhasználók, de a költséghatékonyságot figyelembe vevő vállalatok körében is elterjedtek.

MobiGater mini

A stílusos kisméretű házban helyet foglaló Skype és VoIP hívásokat támogató készülék otthoni és irodai használtra tervezett átjáró, melynek segítségével költséghatékony módon bonyolíthatjuk telefonbeszélgetéseinket Skype vagy SIP csatornán keresztül. A MobiGater mini támogatja a kimenő és bejövő Skype, SkypeIn és SkypeOut hívásokat, webes konfigurációs lehetőséget kínál, valamint tartalmazza a MobileSkype (Symbian S60) szoftvert. VoIP hívások esetén szintén támogatja a bejövő hívásokat, és több hívott fél felé a kimenő hívásokat. A készülék Asterisk kompatibilis USB porton keresztül, és hívásidőzítő, újratárcsázás, hívástovábbítás, bejövő hívások azonosítása funkciót, telefonkönyvet is kínál.

MobiGater S4
A MobiGater S4 négy GSM csatornás, négy SIM kártya kapacitású megoldás, mely MobiGater készüléket jelent egyetlen házban. Az S4 vállalati környezetbe tervezett átjáró, mely megoldást jelent a telefonköltségek központi csökkentésére. Az USB porton keresztül csatlakoztatható eszköz Asterisk kompatibilis, IDE vagy U rackbe szerelhető házzal rendelkezik.

Kulcsszavak: távközlés Skype VoIP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09