SonicWALL: biztonsági mentés és visszaállítás kkv-knak

forrás Prim Online, 2009. március 1. 09:19

A SonicWALL Continuous Data Protection (CDP) megoldás a kis és közepes méretű szervezetek számára kínál teljes és folyamatos lemezalapú biztonsági mentést és visszaállítást a kritikus fontosságú adatok, alkalmazások és rendszerek védelmére.

A SonicWALL CDP átfogó és egyszerűen kezelhető adatvédelmi megoldás, mely megfelelően alkalmazkodik a jelenlegi, új környezethez, ahol a kkv-knak a meglévő erőforrásaikat a maximumra kell járatniuk az egyre szigorodó előírások, szabályok, valamint a folyamatosan csökkenő anyagi források mellett, mindezt az adatok folyamatos elérésének biztosításával.

A CDP széria fenntartja a fájlok többszörös, korábbi verziókban való elérését oly módon, hogy minden szerver és alkalmazásaik – Exchange, SQL, Active Directory – védve vannak a visszaállításhoz szükséges különböző verziókban. A technológia fejlődésével és a szalag-alapú tárolási megoldások elavulásával a vállalatok olyan eszközöket keresnek, melyek gyors visszaállítást, magas fokú rugalmasságot, könnyebb kezelhetőséget és nagyobb megbízhatóságot nyújtanak. A SonicWALL CDP sorozata akár 9 TB kapacitást, gigabites Ethernet csatlakozást, RAID 5 technológiát kínál, melyek segítenek a mai, teljesítményt és megbízhatóságot érintő követelményeknek való megfelelésben.

Főbb funkciók:

Automatikus, transzparens backup: egyszerűsíti a mentési kezelési feladatokat a szabályok betartatásával és automatizált mentéssel.

Kevés beavatkozást igénylő működtetés: jelentősen csökkenti a biztonsági mentések menedzselésének költségeit, lehetővé téve az erőforrások más, bevételt generáló IT-projektekre való átcsoportosítását.

Végfelhasználói kezelés: gyors hozzáférést biztosít a mentett fájlokhoz, a rendszergazdák beavatkozása, és az elveszett fájlok újra előállítása nélkül, ezzel is növelve a hatékonyságot.

Rugalmas katasztrófa utáni visszaállítás: lehetőségeket kínál az offsite vagy site-to-site mentéshez, helyi archiváláshoz az adatok, alkalmazások, teljes munkaállomások vagy rendszerek lehető leggyorsabban történő visszaállításához a folyamatos üzletmenetre gyakorolt legkisebb hatás mellett.

Laptop-, desktop- és szervervédelem:
jelentősen csökkenti az adatvesztés lehetőségét az adatok és adatbázisok (SQL, Exchange, Active Directory) valósidejű védelmével transzparens, ám nem zavaró módon, így biztosítva a felhasználók hatékonyságát, valamint a szerveridő fenntartását.

További információ

Kulcsszavak: SonicWALL kkv

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50