Értékes T-Home-adomány a nyugdíjas kluboknak

forrás Prim Online, 2009. március 2. 12:53

A T-Home a mai napon összesen 20 darab új személyi számítógépet adományozott a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel együtt az Életet az Éveknek Nyugdíjasklubok Országos Szövetség megyei szervezeteinek.

A szövetség elnökségi ülésén átadott adománnyal a Magyar Telekom T-Home márkája egyrészt köszönetét fejezi ki az Internet Akadémia ingyenes előadássorozat kapcsán nyújtott együttműködésért, másrészt támogatni kívánja a civil szervezetet, hogy tevékenységét ezzel is fejlessze, mindennapi munkáját megkönnyítse és hatékonyabbá tegye.
Sok szervezet számára a számítástechnikai eszközök hiánya miatt nehézséget okoz az információs társadalomban való aktív és felkészült részvétel, ami hátráltatja a működésüket, és hosszútávon veszélyeztetheti versenyképességüket. Ma már a civil szervezetek működését biztosító pályázatok nagy része elektronikusan érhető el, adható be, és az ügyintézés, a kapcsolattartás, az adománygyűjtés is online történik.

A Magyar Telekom adományozási tevékenységéről bővebb információ a www.telekom.hu/tarsadalom_es_kornyezet/tarsadalom/hozzaad_program oldalon található.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50