IT projektmenedzsment Sybase PowerDesignerrel

forrás Prim Online, 2009. március 8. 13:07

A Sybase 2009. március 24-én 9 órai kezdettel, jelentkezéshez kötött félnapos munkakonferenciát tart, amelynek témája a PowerDesigner nagyvállalati modellező és terveszköz alkalmazása az IT projektekben. A workshopon egy általános projektfolyamaton keresztül mutatják be azokat a pontokat és fázisokat, amelyeken a PowerDesigner alkalmazásával hatékonyabbá tehető a fejlesztés, projektmenedzsment. A workshop tematikája:

1. projektminőség biztosítása (követelménykezelés, kockázatelemzés, modellek és dokumentumok központi tárolása, naprakész dokumentáció)
2. hatékony változáskezelés, költség- és időbecslés
3. agilis fejlesztés (meta adat menedzsment, hatékony erőforrás méretezés, kód újrahasznosítás)
4. a PowerDesigner alkalmazása a projekt egyes életciklusaiban (projekt előkészítése, tervezés, fejlesztés, tesztelés, bevezetés és követés)
5. logikai és fizikai rendszerterv készítése
6.  modellek automatizálása.
A workshop helyszíne a Sybase irodája (1031 Budapest, Záhony u. 7., Graphisoft Park „C” épület). Jelentkezés: info@sybase.hu e-mail címen.

Hírek szerint európában is lendületet vett a Sybase modellező eszközének új verziója. Legújabban a belga posta (la Poste) mellett a német Osthos tanácsadó cég és az Educational Testing Services szervezet is a PowerDesignert választotta. Az amerikai szoftvergyártó integrált tervezőeszközének 2008. szeptemberében megjelentett új verziója teljes körű, nagyvállalati szintű tervezést kínál, robusztus elemző, modellező és meta-adat menedzsment képességekkel. A beépített Link and Sync technológia lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy az IT rendszereket az üzleti igényekhez igazítsák, és hatékony válaszokat fogalmazzanak meg a változásokra.

A La Poste óriáscégnél a PowerDesigner alkalmazásával elsőként a humánerőforrás osztályok által használt szoftver került fejlesztésre. Az új Sybase eszköz bevezetésével központi Enterprise Repositoryt építettek a meta adatok kezelésére. A PowerDesigner segített megtalálni azt a vállalati „legjobb gyakorlatot”, amelynek révén a fejlesztési költségeket leszorították, a fejlesztéseket pedig a stratégiához, üzleti igényekhez jobban igazították.

Kulcsszavak: Sybase projektmenedzsment

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05