Sybase-SAP: Kritikus üzleti adatok elérésének új módja

forrás Prim Online, 2009. március 17. 10:43

A két cég közösen kívánja biztosítani az üzleti felhasználóknak, hogy mobil eszközeikről bárhol, bármikor elérjék az SAP Business Suite 7-ben kezelt kritikus üzleti információkat.

A piacvezető, vállalati szoftvereket gyártó SAP AG, valamint a vállalati és mobilmegoldásokat gyártó iparági vezető Sybase együttműködést írt alá. A közös innováció az üzleti felhasználók számára a kritikus üzleti adatok elérésének új módját kínálja. Az együttműködés keretében az SAP Business Suite iPhone-on, Windows Mobile-on, BlackBerry-n és más mobilplatformokon lesz elérhető a Sybase vezető mobil-middleware technológiájának köszönhetően. A két cég elképzelése az, hogy az értékes üzleti információkat egyszerűen kezelhető módon, a vállalati alkalmazásokkal szorosan integrált formában, biztonságos csatornákon tegye elérhetővé széleskörű mobilplatformokon.

A mostani együttműködés alapján a kritikus ügyféladatok a mobil eszközökről online és offline módon egyaránt elérhetőek lesznek. A Sybase mobiltechnológiájával megoldható, hogy a mobileszközökön akár percenként megjelenjenek a központban rögzítésre került információk, illetve az eszközön rögzített adatok azonnal visszakerüljenek a központi alkalmazásba. A Sybase egyúttal bejelentette, hogy Európában a T-Systems fog rendszerintegrátorként együttműködni a Sybase-zel annak érdekében, hogy az SAP végfelhasználók előnyhöz jussanak az új megoldással.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05