Gyártóspecifikus Kingston RAM-ok

Kiss Ádám Zoltán, 2009. április 12. 11:12

A cég gyártóspecifikus memóriái minden szempontból az adott márka előírásai szerint készülnek, a próbatesztek során azt vizsgálják, hogy a márka gyártója szerint megadott paramétereknek megfelelnek-e az adott memória modulok.

Nem szükséges a munkaállomások, szerverek vagy laptopok cseréje ahhoz, hogy kicsit nagyobb teljesítményt érjünk el. Gyorsítsuk fel a rendszereinket egy kis extra memóriával, ez a lehető legolcsóbb megoldás egy kis sebesség növekedéshez. Az új memóriákat azonban nem szükséges a márka gyártójától beszereznünk. A Kingston szinte az összes forgalomban levő márkázott számítógéphez, szerverekhez, munkaállomásokhoz és notebookokhoz gyárt épp az adott típusba illő memória modulokat, melyek beszerzési ára lényegesen alacsonyabb lehet, mint a gyártó által kínált memóriák. A gyártóspecifikus memóriáknál az időzítések egyeznek a rendszer követelményeivel, a Kingston csökkentette a hőkibocsátásukat és az elektromos zajokat, így a lehető leghatékonyabb a kommunikációt kapjuk a memória és a CPU között.

 Vásárláskor szükség lesz a számítógépünk pontos típusára, ami alapján a Kingston listájáról kiválasztható a megfelelő termék. Abban biztosak lehetünk, hogy a Kingston által kínált ramok kompatibilisek lesznek és menni fognak a gépünkkel. A Kingston állandó kapcsolatban van az összes nagy nevű számítógép gyártóval és folyamatosan teszteli a memóriáit az új típusok által támasztott követelmények szerint is, így a kompatibilis termékek listája folyamatosan nő. A Kingston minden gyártóspecifikus memória összes moduljában az összes cellát leellenőrzi 7 különböző típusú hardver és szoftver teszt lefuttatásával.

Kulcsszavak: Kingston memória

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05