A Gmail tudja, kinek szeretnénk e-mailt küldeni

Milkovits Gábor, 2009. április 19. 11:45

A Gmail ismét egy új lehetőséget kínál arra, hogyan rendszerezzük hatalmasra duzzadt üzenetcsoportjainkat; ezúttal egy olyan új funkciót biztosít, amelynek segítségével automatikusan javaslatot tesz arra, hogy az eredeti címzetten kívül még kinek szeretnénk elküldeni az adott e-mailt.

A megoldás teljesen logikusan működik: amikor egy a adott személynek írunk elektronikus levelet, automatikusan szétnéz a korábbi beszélgetésekben és feldobja azokat a címzetteket, akiknek korábban az illetővel együtt e-mailt küldtünk. Mindez jelentősen megkönnyíti azt a feladatot, ha egy adott csoporttal új témában szeretnénk levelezni, mivel nem kell újra egyenként beírni a neveket/címeket, és az sem fordulhat elő, hogy valakit véletlenül kifelejtünk a listából. Az alkalmazás ráadásul nemcsak azok közül válogat, akiket a felhasználó a kapcsolatkezelővel egy címcsoportba rendezett, így még kevésbé van arra szükség, hogy a felhasználó korábbi címzettjei között bogarásszon.

Az új e-mailnél tehát elég rákattintva egymás után kiválasztani a feldobottak közül azokat a címzetteket, akiknek írni szeretnénk, a többit pedig elvetni, és mindezt anélkül tehetjük, hogy elhagynánk az éppen írt levelet.

Kulcsszavak: Gmail e-mail levelező

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09