T-Mobile: Telefonálás, internetezés, mobiltévézés egy havi díjért

forrás Prim Online, 2009. április 28. 13:04

A T-Mobile 2009. május 1-jétől a hazai mobilpiacon elsőként 3play díjcsomagokat vezet be, amelyek a havi díj ellenében egyszerre biztosítják a telefonálás, az internetezés és a mobiltévézés lehetőségét. Ráadásul a MédiaMánia díjcsomagok a kedvező, teljes egészében leforgalmazható havi díjakon felül díjmentes SMS-eket, adatforgalmat és mobiltévézési lehetőséget is tartalmaznak.

Élmények megosztása szóban, üzenetben és az interneten, a lehető legegyszerűbben. Többek között ezt kínálják a T-Mobile új, a leforgalmazható havi díjon felül díjmentes SMS-eket, adatforgalmat és mobiltévézést kínáló, MédiaMánia néven bevezetésre kerülő díjcsomagjai!
A négy MédiaMánia csomag (MédiaMánia S, MédiaMánia M, MédiaMánia L, MédiaMánia XL) teljes egészében belföldi telefonálásra és belföldi SMS-ek küldésére felhasználható havi díjakkal vehető igénybe, és a csomagok percdíjai is előnyösek. A legkisebb MédiaMánia S csomaggal például 4990 Ft-os havi díj ellenében 26 Ft-os hálózaton belüli és 29 Ft-os hálózaton kívüli, belföldi hálózatba irányuló percdíjakkal lehet telefonálni. Ráadásul a leforgalmazható 4990 Ft-os havi díjon felül a díjcsomag 50 db, belföldi előfizetőknek küldhető SMS-t, 500 MB-nyi belföldi adatforgalmat és 10 órányi Mobil TV-elérést is biztosít. Ezek ráadásul nem érintik a havi díjat, azaz pl. ha az előfizető felhasználta az 50 SMS-t, az 500 MB adatforgalmat vagy 10 órát tévézett mobilján, a 4990 Ft-os havi díjat még mindig teljes egészében felhasználhatja a díjszabás szerinti beszélgetésre vagy SMS küldésre.
A MédiaMánia díjcsomagokban a T-Mobile Mobil TV alap csomagja érhető el, 14 tv-csatornával, így belföldön többek között akár az RTL Klub, az m1, m2, a Duna Tv, a TV6, a Viva Tv vagy az Eurosport adása is nézhető az arra alkalmas mobilon. A belföldi adatforgalommal pedig akár az internet vagy a WAP is böngészhető, és e-mailezni is lehet, így pl. a mobiltelefonnal elkészült képeket, videókat akár elküldve, akár a világhálóra feltöltve a T-Mobile-osok élményeiket könnyedén megoszthatják másokkal is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50