T-Home és Huawei együttműködés optikai hálózat fejlesztésére

forrás Prim Online, 2009. május 19. 13:51

A T-Home és a Huawei együttműködési megállapodást kötött a GPON (Gigabit Passive Optical Network, gigabites passzív optikai hálózat) berendezések és menedzselő rendszer szállítására és ezek rendszertámogatására.

A Huawei egyedi FTTH (Fiber To The Home, optikai kábel a fogyasztó lakásához) megoldásainak, valamint az innovációban élen járó T-Home már megrendelhető szolgáltatásainak köszönhetően hazánkban mindennapossá válhat a több tévékészüléken nyújtott, egyes televíziós csatornák és a Videotéka meghatározott filmjeit HD minőségben is kínáló IPTV szolgáltatás, valamint a zenei és multimédiás tartalmak villámgyors letöltése akár 50 Mbit/s letöltési sebességgel. (Optinet Super csomag esetén a min. és max. letöltési sebesség: 25–50 Mbit/s, a min. és max. feltöltési sebesség pedig 12,5–25 Mbit/s).
A GPON technológia egy pontból több fogyasztó lakóhelyéig viszi el az optikai szálat, az egyetlen optikai szálon pedig áramellátást nem igénylő eszközök osztják meg a sávszélességet, ezáltal biztosítva az energiatakarékosságot és a költséghatékonyságot.
Az optikai hálózat által lefedett területekről további információ a www.t-home.hu oldalon található.

Kulcsszavak: T-Home-hu Huawei hálózat DSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50