Steve Jobs ismét a fedélzeten?

Milkovits Gábor, 2009. május 29. 11:11

Több online hírújság is úgy tudja, hogy Steve Jobs Apple-vezér egy hónappal rendkívüli betegszabadsága lejárta előtt megjelent a cég Cupertino-i főhadiszállásán, hogy egy fontos értekezleten vegyen részt és állítólag kifejezetten jó formában volt.

Persze könnyen lehet, hogy az egészet maga Jobs vagy a cég terjeszti azért, hogy megőrizzék a piacok bizalmát. Azt máshonnan is lehetett hallani, hogy a vezérigazgató kezelése alatt is folyamatosan követi a cége háza táján zajló eseményeket, a héten pedig Steve Wozniak Apple-társalapító beszélt arról a Wall Street Journal-nek, hogy telefonon beszélt régi barátjával, aki állítása szerint egyáltalán nem tűnt betegnek.

Nos, akármennyi is igaz a hírből, az tény, hogy a befektetők igenis odafigyelnek Steve Jobs egészségi állapotának alakulására, mivel a vezérigazgató személyét kulcsfontosságúnak tekintik a társaság stratégiája szempontjából. Jobs még januárban jelentette be, hogy előreláthatóan június végéig betegszabadságra megy, mivel meg nem nevezett betegsége „a korábban feltételezettnél összetettebbnek bizonyult”.
 

Kulcsszavak: Apple CIO +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09