Optimális outputmenedzsment hazai piacra

Fekete Gizella, 2009. június 8. 08:01

A klasszikus dokumentummenedzsment-eszközök a dokumentumkezelés összetett folyamatából a bemenő ágra összpontosítanak. Az e-számla digitális aláíráson keresztüli hitelesítésének menedzselésére is alkalmas DocFlow azonban a másik oldalt, vagyis az egyszerűbb, gyorsabb és hibamentesebb outputot támogatja.

Vagyis a QualySoft terméke az adatokból (vállalati rendszerek különféle információforrásaiból, információk integrálásával összeszedett információkból stb.) dokumentumkompozíciós technológiával születő PDF- vagy HTML-dokumentumok előállítási folyamatának menedzselésére specializálódott. Az XML-formájú adatcserére igen alkalmas formátumot és az abból generált, formázott végterméket egységesen kezelő DocFlow kiemelten alkalmas arra, hogy a felhasználók  e-számla-platformot „hajtsanak meg“ saját számláikkal.

Személyre szabott dokugyár
című cikkünk folytatásaként most a termék technológiai, fejlesztési, tesztelési hátteréről, az árinformációkról, illetve a DocFlow-hoz hasonló funkciójú szoftverekkel szembeni előnyökről kérdeztük Bayer Józsefet, a QualySoft Zrt. DocFlow termékmenedzserét.

Az uniós támogatást is élvező (KMOP 1.1.4.), 1600 fejlesztési nap alatt elkészült programban a designerek Eclipse-framework-alapúak, az alkalmazás többi része Enterprise Java technológiával készült. A DocFlow felületeihez keretrendszerként a Java Serves Faces szolgált – sorolja Bayer József a legfontosabb technológiai jellemzőket. – A fejlesztésnél RUP módszertant alkalmaztunk, teszteléskor a követelményspecifikációkkal együtt gyakorlatilag az acceptance-tesztek is elkészültek. A core-funkciók a designfázisban tesztelődtek, amihez a szükséges integrációs tesztek már az analízisfázist követően rendelkezésre álltak. Vagyis az egyes munkafázisok implementációját követően azok azonnal tesztelésre kerültek. A fenti folyamat többek között a termék biztonságos működéséhez is garanciául szolgál.

A DocFlow a változó igények miatt kiemelten fontos hatékony testreszabhatóságra és integrálhatóságra optimalizált. Fő technológiai előnyeként Bayer József az ipari szabványok rigorózus követését említi.

Vállalati integrációs eszközről lévén szó, a szoftverrel dolgozni kívánó megoldásszállítók OEM-konstrukcióban juthatnak a DocFlow-hoz, és kaphatnak támogatást megismeréséhez, illetve konkrét vállalati projektekben való alkalmazásához.

Licencdíja a magyar piacra optimalizált. A kisvállalati licenc 1,5 millió Ft, a nagyobb konfigurációk egyedi árazásúak. A bevezetési projektek minimális időtartama 30 nap, a karbantartás díja a konkrét alkalmazás későbbi szupportigényének függvénye. Az árkalkuláció alapja a QualySoft standard napidíja.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50