Az e-mailjeid bárhol utolérhetnek a djuice mobile mail-lel

forrás Prim Online, 2009. június 5. 13:51

A djuice mobile mail szolgáltatás megrendelése után mobiltelefonodon is elérheted e-mail felhasználói fiókjaidat – egyszerre akár többet is ugyanazon a felületen, hiszen a szolgáltatás a mobiltelefon postafiókjába gyűjti össze a különböző (például freemail, gmail vagy akár citromail) e-mail címekre érkező üzeneteket. Sőt, a djuice mobile mail még az e-mail üzenetek mellékleteit is képes kezelni, és megtekintéskor a képernyő méretéhez igazítva át is méretezi, tömöríti a fájlokat.

A szolgáltatás havidíja 300 forint, amely 100 MB forgalmi keretet foglal magában, amely kizárólag djuice mobile mail adatforgalomra vehető igénybe, és belföldön, Pannon hálózaton belül használható fel. Ha most rendeled meg a szolgáltatást, akkor augusztus 31-ig 0 forintos havidíjért élvezheted a djuice mobile mail előnyeit, sőt, még a leveleid által generált adatforgalom után sem kell fizetned!

A djuice mobile mail a legtöbb ma használatos készüléken elérhető, hiszen a mai telefonok túlnyomó többsége rendelkezik a szolgáltatáshoz szükséges e-mail klienssel. A készülékek és a támogatott e-mail szolgáltatások listáját, valamint a további információkat is megtalálod a mobilemail.hu webhelyen.

A szolgáltatás a mobilemail.hu oldalon történő regisztrációval rendelhető meg. A szolgáltatást djuice és Pannon előfizetők vehetik igénybe.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05