Közös IPTV szolgáltatás a Magyar Telekom és a társszolgáltatók kínálatában

forrás Prim Online, 2009. június 11. 20:12

A Magyar Telekom elindította a nagykereskedelmi partnereivel közös IP televíziós (IPTV) szolgáltatását, amelynek igénybevételével az internetszolgáltatók a Magyar Telekommal együtt, de saját márkanevük alatt nyújthatnak korszerű IPTV szolgáltatást előfizetőiknek.

A Magyar Telekom műszaki hátterét és kapacitásait használó új megoldás lehetővé teszi, hogy a nagykereskedelmi szélessávú termékeit - a nagykereskedelmi ADSL-t és a telefonszolgáltatás nélküli ADSL-t - igénybe vevő üzleti partnerek saját márkanevükkel nyújtsanak minőségi IPTV szolgáltatást az internetszolgáltatásuk mellett. Ennek köszönhetően a Magyar Telekom internetszolgáltató partnerei versenyképes 2-play (internet és IPTV), illetve telefonszolgáltatást is tartalmazó 3-play csomagokat kínálhatnak ügyfeleiknek.

A társszolgáltatók és a Magyar Telekom által közösen nyújtott IPTV szolgáltatás keretében egyéni programcsomagok alakíthatók ki a Magyar Telekom rendelkezésére álló televíziócsatornákból, a tartalomtulajdonosok által megszabott keretek között.

Kulcsszavak: Magyar Telekom IPTV

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09