Tizenharmadik T-Mobile Kapcsolat koncert a Simply Reddel

forrás Prim Online, 2009. június 13. 07:07

2009. június 27-én, szombaton 13. alkalommal kerül megrendezésre a T-Mobile Kapcsolat koncert, amelynek sztárfellépője idén a Simply Red zenekar lesz, előtte pedig Király Viktor, a Megasztár 4 győztese lép színpadra.

Az egész estés kikapcsolódást nyújtó programra a szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan több százezer embert várnak az ’56-osok terére. Az eseményhez kapcsolódóan a T-Mobile ügyfelei a t-zones és web’n’walk portálról díjmentesen tölthetik le a Simply Red néhány sikerszámát a koncertet megelőző napokban.

A T-Mobile Kapcsolat koncerten  ez elmúlt években olyan sztárok léptek fel, mint Sting, Elton John vagy Santana. Az este főszereplője idén a Mick Hucknall nevével fémjelzett Simply Red jelenti, és a magyar közönség újra találkozhat a 2008-as Megasztár győztesével, Király Viktorral is.
Az ’56-osok terén, a Városligeti fasor magasságában felállított színpadon zajló események az elmúlt évekhez hasonlóan a Műcsarnok felől lesznek a legjobban láthatóak, a Hősök terén összegyűltek az idén is óriáskivetítőkön kísérhetik figyelemmel azokat. A kiváló zenei élményről a legkorszerűbb technikát képviselő hangrendszerek és kivetítők gondoskodnak. 

A T-Mobile társadalmi felelősségvállalásával összhangban ezen az eseményen különösen nagy hangsúlyt helyez a környezetvédelemre és a hátrányos helyzetűek segítésére, akik így akadályok nélkül a koncert részesei lehetnek. A Nonprofit Információs és Oktatási Központ bevonásával kiválasztott közhasznú szervezet, a Nagycsaládosok Tótkomlósi Egyesületének félszáz pártfogoltját t is vendégül látja.
A T-Mobile a színpad és a helyszín kialakításakor külön figyelmet fordít arra, hogy a zöldterületet és fákat kordonnal védje, illetve esetleges károk esetén helyreállításukról mihamarabb gondoskodik.

A szervezők azt tanácsolják a koncertre látogatóknak, hogy időben tájékozódjanak a helyszín megközelítésének lehetőségeiről és a közlekedési változásokról. A T-Mobile a kerékpárral érkezőkre is gondolva biciklitárolót alakít ki, ahol a kétkerekűek a koncert idejére elhelyezhetők.

Érdemes figyelemmel kísérni a T-Mobile honlapját (www.t-mobile.hu/t-mobile), valamint a koncert támogatóinak hirdetéseit, mert a hasznos információk mellett számos, a Kapcsolat koncerthez kapcsolódó játékban értékes díjakat nyerhetnek: találkozási lehetőséget a Simply Red együttes frontemberével, Mick Hucknall-el, valamint VIP koncertbelépőket és CD-ket.
A T-Mobile a koncerten kívül még egy apró ajándékkal szeretne kedveskedni zenerajongó ügyfeleinek, ezért a t-zones vagy web’n’walk portál Zene oldaláról, vagy közvetlenül a Kapcsolat koncert összeállításból díjmentesen letölthetővé teszi a Simply Red öt sikerszámát 2009. június 22. és 27. között.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50