Vadonatúj sofőrprofilok a Need for speed-ben

forrás Prim Online, 2009. június 21. 08:37

Az Electronic Arts exkluzív sofőrprofil rendszerrel akarja valósághűbbé és testreszabhatóbbá tenni a Need for Speed játékélményét.

A sofőrprofilok minden játékost egyedi, a pályán tanúsított viselkedésének és a vezetési stílusának megfelelő játékélménnyel ajándékoznak meg – egyszemélyes karriermódban és online többszemélyes játékban egyaránt. A sofőrprofil nem más, mint egy testre szabott karriermód, melyben négy meghatározó tényező játszik szerepet:

1.    Személyiség – A játékos vezetési stílusa határozza meg, hogy agresszív vagy precíz sofőrként teljesíti a köröket.
2.    Siker – Akárcsak a többi versenyben, itt is a dobogó legfelső foka a cél.
3.    Profilpontok – Minden egyes lehagyott autóval, minden bevett kanyarral és minden alulmaradó ellenféllel profilpontokat kapnak a játékosok. 
4.    Medálok – Ezek az egyedi ikonok még egyénibbé teszik és vizuálisan is gazdagítják a játékosok sofőrprofilját. A versenyek alatt folyamatosan újabbakat szerezhetnek a felhasználók, a nagyobb célok teljesítésével (pl. egy versenysorozat megnyerését követően) pedig mind nagyobb a jutalom.

A sofőrprofil egyre pontosabbá és összetettebbé válik a játék folyamán, továbbá meghatározza, hogy milyen típusú versenyekkel és kihívásokkal kell szembenéznie a játékosnak – sőt, bizonyos esetekben különleges járműveket és tuningopciókat tesz elérhetővé. A Need for Speed SHIFT összetett jutalmazási rendszere a helyezéstől függetlenül is díjazza a figyelemreméltó vezetői teljesítményt.

Kulcsszavak: ElectronicArts játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50