Letölthető a Firefox 3.5 RC2

Genda Csongor Zoltán, 2009. június 22. 18:02

A Mozilla hétvégén elérhetővé tette a Firefox 3.5 kiadásra jelölt változatának újabb verzióját, a Release Candidate 2-t, melynek funkcionalitása már megegyezik a végleges verzióéval.

Az alapítvány múlt szerdán adta ki az RC1-et, s hétvégén már előrukkolt az RC2-vel, ami arra enged következtetni, hogy a fejlesztési munkálatok a megfelelő ütemben haladnak, s ez azt jelenti, hogy még e hónap végén kijön a végleges változat is. A két Release Candidate közötti különbség szinte észrevehetetlen, a Mozilla mérnökei csupán az apróbb szépséghibákat korrigálták. A 3.0-ás változathoz képest azonban komoly előrelépést jelent a Firefox 3.5, ugyanis ez már alapból rendelkezik a privát böngészési móddal, támogatja a HTML5 szabványt, az új TraceMonkey motor pedig nagyobb stabilitást ígér. Az RC1-re csupán a béta tesztelők frissíthettek, az RC2-t azonban már nyilvános tesztelésre bocsátotta a Mozilla, hogy minél több internetező kipróbálhassa, és a beérkező visszajelzések alapján kijavíthassák az újonnan felfedezett hibákat június végéig.
Ha minden a tervek szerint halad, akkor legkésőbb jövő hét legelején elérhető lesz a végleges változat is, addig is teszteljük a stabilabbá és biztonságosabbá vált RC2-t.

A program letölthető a Letoltes.comról.

Kulcsszavak: Firefox böngésző Mozilla

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50