Multiplatformos tartalomszolgáltatásokat indít a Magyar Telekom Csoport

forrás Prim Online, 2009. július 11. 16:32

Idén ősszel újszerű, úgynevezett multiplatformos digitális tartalomszolgáltatások indításával bővíti médiaportfólióját az Origo Zrt. és anyavállalata, a Magyar Telekom.

Az új tartalmi és üzleti logikára épülő szolgáltatások tematikus televízió csatornák, weboldalak és mobil tartalomszolgáltatások integrált tervezésén és működtetésén alapulnak, amelyek egységes vizuális és tartalmi arculattal, ám az egyes megjelenítési platformok igényeire szabott megjelenéssel valósítják meg a médiakonvergenciát.

2009-ben két csatorna indítását tervezi a vállalat, amelyek közül az egyik az időjárás, a klímaváltozás, a természet és az ember mindennapi kapcsolatának tematikája, a másik pedig az egészség, az egészséges életmód köré szerveződik. Az új multiplatformos szolgáltatások televíziócsatornái digitális és analóg kábelhálózatokon is elérhetőek lesznek.

Az Origo és a Magyar Telekom Csoport számára egyaránt stratégiai jelentőségű lépés a kezdeményezők meggyőződése szerint az első nagyszabású kísérlet a jövő multiplatformos médiájának lehetséges üzleti modelljét és felhasználói élményét tekintve. A szolgáltatások és a bevezetés további részleteiről a Magyar Telekom és az Origo a későbbiekben ad tájékoztatást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09