Megújult a népszerű magyar online marketing portál

Genda Csongor Zoltán, 2009. július 12. 13:27

Megújúlt a Honliner online marketing szakportál, amely mostantól közösségi jelleggel felvértezve várja a téma iránt érdeklődőket.

Magyarország egyik legrégibbi online marketing oldalát mostantól új címen érhetik el az olvasók, a webhelyre látogatók kényelmét immár számos webkettes funkció szolgálja. Regisztráció után az internetezők kapcsolatba léphetnek egymással a beépített chat-ablakon vagy üzenetküldőn keresztül, meghívhatják barátaikat, maguk is feltölthetnek publikációkat, vagy kommentálhatják az oldalon megjelent cikkeket. A címkés rendszernek köszönhetően kiválaszthatjuk az egy-egy témakört felölelő írásokat, ám videókat és fotókat is hozzáadhatunk az adatbázishoz.
A fórum rovatban megvitathatják a látogatók az aktuális történéseket és megoszthatják egymással tapasztalataikat.
A Honliner nem csupán az elmélyült e-marketing ismeretekkel rendelkezők számára jelenthet szellemi felüdülést, hanem a témával csupán most ismerkedő olvasók is tucatnyi érdekfeszítő olvasnivalót találnak az oldalon. Az érdeklődők a következő címen érhetik el a közösségi funkciókkal gazdagodott weboldalt: http://honliner.ning.com/
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05