LG GT500: Új LG mobiltelefon navigációval

forrás Prim Online, 2009. július 13. 13:11

Az LG Electronics új, navigációval felszerelt mobiltelefonnal jelentkezett. Wifi, HSDPA, 5 megapixeles kamera, FM-rádió, beépített MP3-lejátszó szerepel még a listában.

A LG GT500 navigációs eszköznek is ideális, ugyanis az LG beépített GPS-vevővel és szoftverrel szerelte fel a készüléket. A telepített, 30 napos ingyenes próbaverziójú Wisepilot® for LG* navigációs megoldás manőverenkénti utasításokkal és hangnavigációval juttatja célba a felhasználót a rendelkezésre álló 2D, illetve 3D térképek alapján. A rendszer „On-board” navigáció alapú, amelynek használatához csak minimális adatforgalom szükséges. A próbahónap lejártát követően igény szerint a teljes körű előfizetés is megvásárolható.
A GT500 azonban nemcsak navigál, hanem gyors internetkapcsolatot is biztosít, WiFi™ vagy HSDPA 3.6 technológiával. A készülék 5 megapixeles kamerájával készített képek így akár azonnal feltölthetők bármely internetes oldalra, vagy a GT500 3 inches, rezisztív, teljes érintőképernyős kijelzőjén megtekinthetők, sőt a beépített érintőceruza segítségével szerkeszthetők. A képek tárolása a 8 GB-ig MicroSD-kártyával bővíthető külső memória segítségével szintén rendkívül egyszerű.
A GPS technológia nemcsak a tájékozódásban segít, de a „Futótárs” program alapjaként sportolás közben is a felhasználók szolgálatába áll. A GT500 jóvoltából akár futás közben is hallgathatjuk az FM-rádiót vagy a beépített MP3-lejátszónak köszönhetően saját számainkat.
Az energiatakarékosság jegyében a telefont úgy alkották meg, hogy akkumulátorának egyszeri feltöltésével minél tovább használható legyen. A GT500 fényerőszabályzó technológiája a környezeti viszonyokhoz igazodva automatikusan változtatja a képernyő megjelenítési üzemmódját. Így napsütésben erősebben, sötétben halványabban világít a kijelző.
A Renoir és a KP500 mobiltelefonoknál már megismert teljes érintőképernyős kezelőfelületével működő GT500 már kapható a T-Mobile üzleteiben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50