Már elérhető az új internetes szolgáltatás, a webolvasó

MTI Sajtóadatbank, 2009. július 15. 08:26

Már elérhető a kétmillió forintos ráfordítással kifejlesztett új szolgáltatás, a webolvasó, amely az interneten található weboldalak írott szövegének hallható formája - közölte a fejlesztő WEB-Multimédia Kft.

A weblaptulajdonosok a szolgáltatással meghallgathatóvá tehetik az oldalaikon publikált írásos tartalmat látogatóik számára, a szövegeket ismert rádiós- és televíziós bemondók, illetve színészek olvassák fel. A szolgáltatás angolul és németül is igénybe vehető.

 A cég által kínált program egyszerűen beilleszthető a már meglévő weboldalba. A webolvasót már 23.000 forintos (áfa nélküli) összegtől megrendelhetik a honlapok üzemeltetői. A szolgáltatással a vakok és gyengén látók számára is szélesebb lehetőség nyílik az internet használatára, a webolvasó emellett fontos szerepet játszhat a nyelvoktatásban, illetve az E-learning-gel foglalkozó cégek is hasznosíthatják.

 Az idén alapított WEB-Mulitmédia Kft. több mint féléves fejlesztése kétmillió forintos beruházást igényelt, így a tulajdonosok gyors megtérülésre számítanak. A cég jelenleg néhány főt alkalmaz, az ötödik év végére 20 alkalmazottal és éves szinten közel 200 milliós árbevétellel számol.

 

Kulcsszavak: onlineszolg fogyatékosok

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50