Augusztus elején elérhető lesz az új Windows

Genda Csongor Zoltán, 2009. július 22. 14:18

A Microsoft hivatalosan is közzétette legújabb operációs rendszere debütálásának az időpontjait. A vállalati ügyfelek már két hét múlva letölthetik a Windows 7-et.

Ügyfélkörtől függ, hogy ki, mikor juthat hozzá az új szoftverhez, a független hardvergyártó és szoftverfejlesztő cégek valamint az MSDN és Technet-előfizetők legkésőbb augusztus 6-tól tölthetik le a redmondi konszern szerveréről a telepítő kódot. A Microsoft Gold Partner minősítésű kliensek számára augusztus 16-tól teszi elérhetővé a vállalat a szoftvert, a mennyiségi lincencszerződéses vállalati megrendelők már augusztus 7-én megkapják a Windows 7 RTM-et, a nem az üzleti kategóriába tartozó mennyiségi licenccel dolgozók pedig szeptember 1-től kapnak hozzáférést új Windows letöltési linkjéhez. Egyelőre csupán az angol verzió lesz elérhető az ügyfelek számára, a regionális változatok október 1-én jelennek meg. A kereskedelmi forgalomban október 22-től lesz megvásárolható az operációs rendszer.
A szoftveróriás továbbá azt is közölte, hogy néhány országban kibővítik a kínálatot az úgynevezett családi csomaggal, amelyet maximum három számítógépre telepíthetnek a majdani felhasználók. A Family Packet árára vonatkozó információt nem közöltek az illetékesek. A Home Premium E változat 120 euróba, a Professional E 285, az Ultimate E pedig 300 euróba fog kerülni az öreg kontinensen.
 

Kulcsszavak: Windows 7 Microsoft opsys

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50