Magyarországon is elérhető a Mac OS X Snow Leopard

forrás Prim Online, 2009. szeptember 1. 10:58

Már Magyarországon is megvásárolható az új Mac OS X Snow Leopard szoftver, az Apple fejlett operációs rendszerének még hatékonyabb és kifinomultabb verziója. A Snow Leopard egy évtizednyi OS X innovációra és sikerre épül. Több száz finomítást, új alaptechnológiát, és beépített Microsoft Exchange támogatást tartalmaz. A Snow Leopard a Mac OS X Leopard felhasználók számára frissítésként érhető el 8.299 forint javasolt végfelhasználói áron.

A Mac OS X Snow Leopard Server, a világ egyik legkönnyebben használható szerver operációs rendszerének legújabb változata is kapható már hazánkban. Olyan innovatív új funkciókat tartalmaz, mint a podcastok automatikus létrehozását és közzétételét lehetővé tevő Podcast Producer 2, valamint a Mobile Access Server, mely biztonságos hozzáférést biztosít az iPhone és a Mac tűzfallal védett hálózati szolgáltatásaihoz. A Snow Leopard Server javasolt végfelhasználói ára 157.250 forint. A szoftverről és annak rendszerkövetelményeiről további információ a www.apple.com/server/macosx oldalon található.

A Mac OS X 10.6 Snow Leopard verzió a Mac OS X 10.5 Leopard operációs rendszer frissítéseként érhető el. A Snow Leopard egy-felhasználós licencként 8.299 forintért vásárolható meg, de családi, ún. Snow Leopard Family Pack csomagként is kapható 15.500 forint javasolt végfelhasználói áron. Utóbbi egy háztartáson belüli öt felhasználó számára biztosít hozzáférést. Az Intel-alapú Tiger felhasználók számára a Mac dobozos csomag tartalmazza a Mac OS X Snow Leopard, iLife ’09 és iWork ’09 programokat.

A Mac OS X Snow Leopard Up-To-Date frissítő csomag minden olyan vásárló számára hozzáférhető, aki megfelelő új Mac rendszert vásárol az Apple vagy az Apple által felhatalmazott viszonteladók boltjaiban 2009. június 8. és 2009. december 26. között. A felhasználóknak a vásárlástól számított 90 napon belül vagy 2009. december 26-ig (attól függően, hogy melyik következik be előbb), kell igényelniük a frissítést. A frissítés magyarországi feltételeiről kérjük, érdeklődjön az Apple hivatalos hazai viszonteladóinál. A Snow Leopard bármely Intel processzorral szerelt, minimálisan 1GB RAM-mal rendelkező Mac gépen fut. A rendszerkövetelmények teljes listája pedig a www.apple.com/macosx/specs.html weboldalon található.
 

Kulcsszavak: Apple opsys Mac Mac OS X

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50