Megjelent a PowerBuilder 12 bétája

forrás Prim Online, 2009. szeptember 1. 11:14

A Sybase közzétette a népszerű vállalati fejlesztőeszköz, a PowerBuilder teljesen megújult, 12-es verziójának előzetesét. A PowerBuilder 12 lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy a létező leggyorsabb és leginkább költséghatékony módon tudjanak üzleti, adatbázis-intenzív alkalmazásokat fejleszteni .NET platformra.

A Sybase a PowerBuilder új változatát két külön felülettel fogja szállítani: a teljesen új, Visual Studio keretrendszerre épített felület biztosítja a .NET alkalmazások fejlesztéséhez szükséges gazdag funkcionalitást, a korábbi verziókból megismert PowerBuilder IDE keretén belül pedig megmarad a Win32 platform támogatása.
Fontos szempont volt az új verziónál, hogy a meglévő Win32 alkalmazások gördülékenyen átvihetőek legyenek .NET platformra. A PowerBuilder 12-vel a fejlesztők a már meglévő forráskódot egy az egyben felhasználva, az alkalmazás újraírása nélkül tudják átvinni .NET platformra, köszönhetően annak, hogy a két platform között a Sybase teljes átjárást biztosít az eszközön keresztül.
A Sybase a PowerBuilder termékcsaládban továbbviszi az eredeti koncepciót, vagyis olyan eszközt ad a fejlesztők kezébe, amellyel rendkívül hatékonyan és gyorsan lehet üzleti alkalmazásokat készíteni. A Visual Studio shell és az azt kiegészítő funkciók gazdag gyűjteménye, az újraírt DataWindow technológia, a Windows Presentation Foundation technológia alkalmazása egyedülálló eszközt ad a .NET platformra dolgozó fejlesztők kezébe.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05