A tudatos fiataloknak - djuice complete

forrás Prim Online, 2009. október 6. 08:50

2009. október 1-jétől djuice complete néven érhető el a djuice 26 év alattiaknak szánt számlás tarifacsomagja. A tavalyi év slágertermékének csak a neve változott, alacsony havidíja és kedvező perc- és sms díjai megmaradtak. A bevezetést a djuice a fiatalok pénzügyi kultúrájáról, tudatosságáról végzett vizuális etnográfiai felméréssel alapozta meg.

A djuice 2009-ben vizuális etnográfiai felmérést készített annak érdekében, hogy megismerje a fiatalok viselkedését és döntéshozatalát befolyásoló környezetet. Az újfajta kutatási módszer lényege, hogy nem steril, szimulált, „laboratóriumi” környezetben kérdezik a válaszadókat, hanem természetes közegükben, a valódi világban figyelik meg szokásaikat. Ennek eredményeként ténylegesen megismerhetőek a tinédzserek szokásai, valós igényei, a bennük rejlő lehetőségek és ehhez igazodva alakítható a mindezekre választ adó szolgáltatás- és díjcsomag-portfolió. 

A kutatás kimutatta, hogy a fiatalok sokkal tudatosabbak pénzügyi életükben, mint ahogy azt az idősebb korosztály gondolja. A magyar tinik vásárlási döntéseiket megtakarításaikhoz igazítják, egy-egy régóta vágyott dolog megvásárlása érdekében tudatosan törekszenek költségeik csökkentésére. Ráadásul csak azért fizetnek, amiért feltétlenül szükséges.

A telefonálás a fiatalok számára is a mindennapi ügyintézés és a baráti kommunikáció egyik legfontosabb eszköze. A djuice ebben kíván segíteni djuice complete tarifacsomagjával, amely 1350 Ft-os, bármelyik hálózatban 100%-ban lebeszélhető havidíjat és 19 Ft-os percdíjat tartalmaz, így alacsony állandó költség mellett kedvező áron beszélhet ez a korosztály is.

A számlacsomaghoz kapcsolódó kampány 2009. október 1-jén indult, a szolgáltatás pedig folyamatosan elérhető a 26 éven aluliak számára. A kampány továbbviszi azt az idén bevezetett kreatív platformot, ami egyedien köti össze a valóságot a fiatalok álmaival és az előttük álló lehetőségekkel. A djuice ennek megvalósításában szeretne partner lenni.

A tarifacsomagról bővebben: www.djuice.hu
 

Kulcsszavak: Pannon GSM mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09