Panasonic LUMIX fotópályázat: a zene megjelenítése képekben

Kiss Ádám Zoltán, 2009. október 31. 17:30

A Panasonic meghirdette a nyolcadik online LUMIX Award digitális fotópályázatot, amely 2010. április 30-ig tart, de a novemberi díjért csak az október 28. és november 28. között beérkező képek szállhatnak versenybe, fődíj egy DMC-GF1 fénykpezőgép.

A verseny a ” Jelenítsd meg a zenét!” téma köré épül. A nevező fotósoknak minden hónapban egy olyan digitális képet kell beküldeniük, amely vizuálisan érzékelhetővé teszi a zenét, azt a pillanatot, amikor a zene – akár egy hangszer, vagy bármilyen más eszköz segítségével – megszólal. A LUMIX Award digitális fotópályázat – amelyet 2002-ben indított el a Panasonic – az elmúlt évek alatt egy egész Európára kiterjedő online versennyé vált. A megmérettetés célja a fotósok kreativitásának ösztönzése, és egy olyan interaktív platform létrehozása, ahol a fotósok megoszthatják egymással és a nagyvilággal munkáikat. A verseny minden évben egy előre meghatározott téma köré épül.

A verseny hat hónapon át, idén novembertől 2010 áprilisáig tart. A profi fotósokból és kreatív igazgatókból álló független szakmai zsűri minden hónapban kiválasztja az adott hónap legjobb fotóját, amelynek készítője egy Panasonic LUMIX DMC-ZX1 típusú digitális fényképezőgépet nyer. A verseny abszolút győztese, aki a hat hónap alatt a legjobb képet készíti, egy LUMIX DMC-GF1-et, a Panasonic legkönnyebb, cserélhető objektíves digitális fényképezőgépét nyeri, amit rögtön ki is próbálhat a Blue Man Group egyik előadásán. A második és harmadik helyezettet egy-egy LUMIX DMC-FZ38 fényképezőgéppel jutalmazzák.

További információt a versenyről, a szabályokról a www.lumixaward.com oldalon találnak az érdeklődők, és a beküldött fotók is itt tekinthetők meg.
 

Kulcsszavak: pályázat fotó Panasonic

Fényképezés ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sony World Photography Awards 2024 – kihirdették a nyerteseket

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 20:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09