Apple iPhone már a Tesco-ban is

Milkovits Gábor, 2009. november 26. 08:33

A Tesco brit anyavállalata bejelentette, hogy még az idén forgalmazni fogja az Apple iPhone készülékét kiskereskedelmi egységeiben a szigetországban.

A brit Tesco áruházakban nem kártyafüggetlen iPhone-okat fognak kitenni a polcokra, – ilyeneket csak Franciaországban lehet kapni, jó borsos felárral – hanem a Tesco Mobile virtuális mobilszolgáltató rendes előfizetői szerződésével fogják árusítani a készülékeket. A csatorna túlpartján ugyanis ilyen leányvállalata is van a kiskereskedelmi óriásnak; a virtuális szolgáltatás az O2 hálózatán üzemel, amely maga is részesedéssel bír a cégben. Az üzletnek ott nincs semmi akadálya, az Apple ugyanis idén több piacon feloldotta az exkluzív forgalmazási szerződéseket, így például Nagy-Britanniában a 2007 óta Apple-partner O2 mellett már a Vodafone az Orange és a T-mobile is árul iPhone-t.

A mostanra 2 millió brit előfizetővel rendelkező Tesco Mobile egyelőre nem ismertetett tarifákat, így nem tudni, mennyivel ígér majd alá a riválisoknak. A virtuális szolgáltatónál az iPhone 3G és az újabb iPhone 3GS egyaránt kapható lesz.
 

Kulcsszavak: Apple mobiltelefon iPhone

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50