Fujitsu AMILO Pi 3560 - kifogástalan multimédia-élmény

forrás Prim Online, 2009. december 8. 19:08

Akár munka, kommunikáció, akár nagy felbontású játékfuttatás vagy filmlejátszás a feladat, az AMILO Pi 3560 1 GB DDR3 dedikált videomemóriájú, nagy teljesítményű NVIDIA GeForce GT 240M grafikus kártyája borotvaéles képet és nagy fényerejű színes megjelenítést produkál.

Támogatja az Nvidia PhysX, Cuda és PureVideo HD technológiákat. A 16:9 képarányú BrilliantView kijelző valósághű szélesvásznú minőségben játssza le a DVD-filmeket. A megnövelt képernyőszélesség nagyobb helyet biztosít a kijelzőn egyszerre több alkalmazás, eszköztár, vista gadget vagy IM program megjelenítéséhez. Az integrált 1,3 MP felbontású webkamerával és a beépített digitális tömbmikrofonnal megvalósítható egyszerű, tiszta kommunikáció kiválóan alkalmas a videokonferenciákhoz és az internetes (VoIP) telefonáláshoz.

Az AMILO Pi 3560 kiváló képminősége kényelemmel és nagyszerű formatervvel párosul. Az elegáns megjelenéshez a magas fényű felület és a mintázott csuklótámasz is hozzájárul. A noteszgépet folyadékálló billentyűzet védi a véletlen folyadékkiömlés okozta kár ellen – elegendő időt hagyva a gép leállítására és az adatok mentésére. A nagy adatátviteli sebességet és hatótávolságot biztosító, integrált pre-n WLAN és Bluetooth segítségével a felhasználó bárhol, és bármikor elérheti a hálózatot és szinkronizálhatja egymással a naptár-funkció és mobiltelefonja adatait. Az eSATA technológia villámgyors adatátvitelt garantál, a „halk” üzemmód pedig kényelmes munkakörnyezetet teremt.

Az AMILO Pi 3560 energiatakarékos LED-es háttér világítású kijelzővel dolgozik, ami kültéren is nagy kontrasztot, élesebb képet és megnövelt színmélységet biztosít.
 

Kulcsszavak: notebook Fujitsu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05