Valóság a Google Phone

Genda Csongor Zoltán, 2009. december 13. 18:43

Úgy tűnik, mégis igaz a hír, miszerint a Google saját okostelefont készül piacra dobni, ugyanis a vállalat munkatársai ilyen készülékeket kaptak ajándékba.

A világ vezető keresővállalata Karácsony alkalmából meglepte alkalmazottait az állítólag jövő hónapban debütáló Google Phone-al. A mobil létezéséről a megajándékozott személyek adtak hírt a Twitter-en, időközben pedig a Wall Street Journal is kinyomozott néhány részletet. A WSJ szerint a készüléket a HTC gyártja, és minden valószínűség szerint kártyafüggetlen változatban hozza forgalomba azt a Google. A köztudatba Nexus One néven berobbant terméken a 2.1-es Android előzetes verziója fut. Az okostelefonban egy 1 GHz-s processzor dolgozik, az érintésérzékeny kijelző pedig WVGA-felbontással érkezik.
A hír hivatalos megerősítéséig azonban puszta spekulációként kell kezelni az alkalmazottak beszámolóján alapuló bejelentéseket, hiszen az elemzők szerint az is előfordulhat, hogy csupán egy új Android Developer készülékről van szó, és nem pedig egy Google márkanévvel megjelenő mobilról.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50