Új, energiatakarékos UPS az APC-től: Back-UPS RS 550VA

forrás Prim Online, 2009. december 29. 09:26

Az APC bemutatta a Back-UPS RS 550VA szünetmentes áramforrást (UPS), amely segít csökkenteni az energiaveszteséget. A modell fontosabb jellemzői az energiahatékony töltő, a kikapcsolási funkció, amely lekapcsolja a perifériákat, ha a számítógép alvó módban vagy hibernálva van, valamint az automata feszültség szabályozóval (AVR*) biztosított három szünetmentes aljzat.

Az APC Back-UPS RS 550VA nagy akkumulátor kapacitása közepes és hosszabb áramszünetek alatt is lehetővé teszi a számítógép használatát. Mindezen felül a berendezés túlfeszültség-védelmi funkciót is ellát, és nemcsak az elektromos hálózaton, hanem a telefonvonalon vagy informatikai hálózaton megjelenő tüskék és zavarok ellen is védi berendezéseket.
Az AVR funkciót is energiatakarékosan valósítja meg a Back-UPS RS 550VA. Ez az ultra hatékony konstrukció kevesebb áramot vesz fel, ha a hálózat feszültségszintje normális, mivel ilyenkor az UPS az AVR transzformátort kikerülő ágra kapcsolja, és ezzel több energiát takarít meg.
Az APC Power Chute szoftvere hosszabb áramszünet esetén automatikusan leállítja a számítógépes rendszert, így ideális arra, hogy megvédje üzleti vagy otthoni alkalmazásait a tápellátási problémáktól és adatvesztéstől. Ehhez járulnak hozzá a Back-UPS RS 550VA egyéb funkciói is, mint például a hangriasztások, az állapotjelző LED-ek, a felhasználó által cserélhető akkumulátorok, a beépített nyomógombos kismegszakítók és a számos aljzat (beleértve a transzformátoros hálózati töltők méreteihez igazított, nagyobb távolságra helyezett aljzatokat).
A berendezés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az UPS és a tápellátás számos állapotinformációi közül nyomógombbal válasszák ki, mit jelenítsen meg a második generációs LCD kijelző.
Ha többet szeretne megtudni az APC energiaellátási és hűtési megoldásairól, kérjük látogassa meg a www.apc.com honlapot.
 

Kulcsszavak: APC UPS security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50