Online pókerjátékkal újít a T-Mobile

forrás Prim Online, 2009. december 29. 11:26

Új szolgáltatással jelentkezik a T-Mobile: mobiltelefonja segítségével immáron minden T-Mobile előfizető beülhet a virtuális All-in casino pókerasztalához, és élvezheti a legnépszerűbb kártyajáték élményét.

Az online póker térhódítása az elmúlt pár évben igazán figyelemre méltó. Leginkább elterjedt válfaja a Texas Holdem, amely napjainkra az egyik legnépszerűbb kártyajátékká nőtte ki magát. A magyarországi operátorok közül elsőként a T-Mobile ügyfelei játszhatnak online multiplayer alapú póker-alkalmazással.

A szoftver maga egy Java-alkalmazás, melyet először le kell tölteni a készülékre a t-zones vagy web’n’walk portálról, majd a program elindításával az magától csatlakozik az online felülethez. Minden új regisztráló ügyfél automatikusan ajándékba kap 2 órányi játékidőt, valamint 1000 kreditet, mellyel díjmentesen kipróbálhatja az alkalmazást, egyedül a mobilinternethasználat után kell adatforgalmi díjat fizetni. Amennyiben valaki szeretné folytatni a játékot a 2 órányi játékidő, vagy az 1000 virtuális zseton felhasználása után, a következő hozzáférési lehetőségek közül választhat: napi hozzáférés 375 Ft-ért, heti hozzáférés 875 Ft-ért, vagy havi (31 napos) hozzáférés 1875 Ft-ért.

A T-Mobile a játékélmény megőrzése érdekében egy preventív intézkedést is bevezetett: amennyiben a játékos eljátssza mind az 1000 kreditjét, egy órát várnia kell, amíg újra feltöltheti az egyenlegét. Az alkalmazás letöltése díjmentes, a játék során szerzett kreditek pénzre, tárgyi nyereményre nem válthatók be.

Igazi újdonság, hogy a webes és a mobiltelefonos felhasználók egymás ellen is játszhatnak. Játék közben természetesen nem látszik, hogy ki milyen eszköz segítségével forgatja a lapokat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09